Új elnökség az Ecommerce Hungary élén

Karrier

Tisztújító taggyűlést tartott az Ecommerce Hungary, a legnagyobb magyar e-kereskedelmi közhasznú egyesület.

A nemzetközi kapcsolatok további fejlesztését, a tagság bővítését és a tudásbázis erősítését tartották a legfontosabb kihívásnak a következő elnökségi ciklusra az Ecommerce Hungary tisztújító taggyűlésén bemutatkozó új elnökségi tagok. A 2017. november 30-án megtartott taggyűlés a teljesen transzparens tisztújítási folyamatot zárta, melyet mindenki végigkövethetett a www.ecommerce.hu honlapon.

Dr. Ormós Zoltán, a leköszönő elnök értékelte a 2014 és 2017 közötti elnöki ciklust. A tudásmegosztásra épülő rendezvényeket megerősítették. Sikeres volt az egyesület által szervezett Akadémiai képzés – sorozat, az e-kereskedelmi konferenciáik évről évre népszerűbbé váltak. Dr. Ormós Zoltán hangsúlyozta: „Kiemelt feladatom volt a nemzetközi kapcsolatok létrehozása és kiépítése. Nagy eredménynek tartom, hogy be tudtunk kapcsolódni a régiós webkereskedelmi vérkeringésbe, mára többek között német, cseh, lengyel partnerek tapasztalatait is meg tudjuk osztani a hazai e-kereskedelem szereplőivel”.

Az Ecommerce Hungary jelenlegi taglétszáma 263 szervezet, cég, e-kereskedelmi vállalkozás. A tagság az elnökségbe szánta számos e-kereskedő cég vezetőjét, illetve az e-kereskedelmi piac szolgáltatóinak képviselőit. Az új, 9 fős elnökség: Nagy Sándor (G’Roby) elnök, Matócza Szabina, Csányi Zoltán (Harisnyadiszkont) alelnökök, Kiss Bernadette, dr. Ormós Zoltán (Ormosnet), Őri Gergely (JátékNet), Szigetvári József (szállás.hu), Várkonyi Balázs (Extreme Digital), Zabari István (Lumenet) elnökségi tag fogja segíteni a közhasznú egyesület fejlődését.

Nagy Sándor, a G’Roby webáruházának vezetője 2020-ig nyerte el a tagság bizalmát. Az elnök hangsúlyozta: a vezetőségváltás nem hoz törést az egyesület életébe, mert a lerakott jó alapokon folytatni szeretné dr. Ormós Zoltán elnöksége alatt megkezdett szakmai munkát. A környező országok e-kereskedőivel való tapasztalatcsere hozzájárulhat a hazai webáruházak fejlődéséhez és az e-kereskedelmi piac szolgáltatóinak is számos lehetőséget tartogat. Nagy Sándor kiemelte: „Hatalmas változás előtt áll a piac, az elkövetkezendő években fokozatosan el fog tűnni az e-kereskedelem és a hagyományos kereskedelem közötti különbség. Azért fogunk dolgozni, hogy az Ecommerce Hungary megfelelő segítséget adjon és irányt mutasson ebben a folyamatban a még váltás előtt álló kereskedők számára is”.

(Fotó: Kurucz Árpád)

SOCIAL MEDIA