Vezetőváltás a GROW-csoport élén

Karrier

Sanjay Gupta vezetésével régiós terjeszkedésre készül az egyik legnagyobb hazai szervezet- és humán fejlesztési cégcsoport.

Ez év őszétől Sanjay Gupta vette át Magyarország egyik legnagyobb, 100 százalékban hazai tulajdonú szervezet- és humán fejlesztési cégcsoportja, a GROW-csoport és a GROW Szervezetfejlesztési Tanácsadó Zrt. vezetését. A vezérigazgatói posztot több mint öt éven át 2017. szeptember 30-ig betöltő Lénárt Viktor a csoport elnökeként és meghatározó tulajdonosaként a jövőben felsővezetői tanácsadásra, a vállalatcsoport nemzetközi terjeszkedésére és technológiai innovációkra koncentrál.

Az üzleti világban kreatív üzlet- és csapatépítőként ismert új vezérigazgató, Sanjay Gupta, a Siemens és a T-Systems Magyarország színeiben szerzett felsővezetői tapasztalatot. Versenyképes szervezeteket épített fel és tett sikeressé Indiában, Németországban és Magyarországon.

„Vezetőként célom, hogy a megkezdett stratégia mentén, valódi innovációs műhelyként dolgozva, új technológiai platformok fejlesztése és bevezetése révén kiaknázzuk a GROW-ban rejlő további növekedési potenciált és sikeres régiós terjeszkedést valósítsunk meg. Új pozíciómban is folytatom szakmai munkámat coach-ként, felsővezetői tanácsadóként és inspirációs előadóként” – mondta Sanjay Gupta.

SOCIAL MEDIA