Vegyesvalóság-élményt kínál a BMW és a Microsoft

Márkák

A BMW X2 „Be the one who dares” kampánya a fizikai valóságot és a digitális tartalmat ötvözi a Microsoft HoloLens segítségével.

BMW X2 Holo Experience felhasználói vicces kihívásokkal váltakozó kreatív elemekkel találkozhatnak. Például kivezethetik a kis terepjárót egy labirintusból, vagy egy festékestartályba hajtva új színt választhatnak a kocsinak. A reklám elemei is megismétlődnek a jobb felidézés érdekében, a valódi érdeklődők pedig ezt követően tesztvezetésre is mehetnek.

„Az X2 egy viszonylag új, fiatal, digitálisan érdeklődő csoportot céloz meg, akik a kommunikációban is az egyedi és korszerű élményeket keresik” – mondja Uwe Dreher, a BMW márkakommunikációs vezetője.

„A vegyes valóság (mixed reality) lehetővé teszi a cégek számára, hogy a elérjék a digitalizáció új lépcsőfokát. A BMW X2 Holo Experience megmutatja a vállalatoknak, hogy a fizikai és digitális világ újfajta ötvözetével hogyan kelthetik életre a termékeiket” – magyarázza Michael Zawrel, a német Microsoft vegyes valóságért és HoloLensért felelős senior termékmenedzsere.

A Microsoft HoloLensen és a Windows Mixed Realityn alapuló technológia világszerte elérhető lesz a kiemelt BMW-kereskedők „zárt szobáiban”, valamint a márkaélmény-központokban.

A BMW X2 Holo Experience tökéletesen illeszkedik az új, extrovertált modell „Be the one who dares” kampányába, amely 2017 októberének végén indul. Az X2 2018 márciusában kerül a kereskedésekbe.

A kampány az adatok mélyelemzése révén, személyre szabott tartalmakkal éri el a célcsoport tagjait digitális életük során. A különböző közösségimédia-platformokon megjelenő tartalmakat az elkövetkező hónapok során hozzák nyilvánosságra.

SOCIAL MEDIA