Az adidas a MOL-Pick Szeged támogatója

Márkák

Az adidas Magyarország Kft. és a MOL-Pick Szeged csapatot üzemeltető Pick Kézilabda Zrt. bejelentették 2+1 évre szóló támogatási megállapodásuk kezdetét.

A megállapodás kapcsán Szögi Nándor, a Pick Kézilabda Zrt. cégvezetője elmondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy az adidas a jövőben is kiemelten támogatja Klubunkat. Mindamellett, hogy mindkét fél célja a már eddig is sikeres együttműködés folytatása, nagyon remélem, hogy a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata a következő szezonokban is bebizonyítja, hogy érdemes az adidas bizalmára.”

„Az adidas évek óta elkötelezett támogatója a hazai sportéletnek, ezért is nagy öröm számunkra, hogy egy újabb együttműködéssel járulhatunk hozzá a magyar sport erősítéséhez. Mi az adidasnál abban hiszünk, hogy a sport erejével képesek vagyunk megváltoztatni az emberek életét. Különösen igaz ez a közösségi sportokra, hiszen a szurkolás örömét akár ezrek élhetik át egy-egy csapatmérkőzés közben a pálya szélén” – hangsúlyozta Tamás Áron, az adidas Budapest Kft. ügyvezető igazgatója.

A hosszútávú megállapodás aláírását követően a sportklub bemutatta a 2017/2018-as szezonra tervezett adidas mezgarnitúrákat is. A MOL-Pick Szeged klasszikus kék-fehér csíkos mezét a november 5-i Rhein-Neckar Löwen elleni BL-mérkőzésen avatja fel a szegedi csapat.

„A mezek mind anyaguk, mind küllemük tekintetében egy megújult, az adidastól már megszokott magas minőséget képviselnek. Különlegességük, hogy 2017-ben csak magyar csapat léphet pályára ezekben a modellekben, Európa-szerte csak 2018-tól lesznek elérhetőek. Nagy örömünkre szolgál, hogy erre a szezonra a klasszikus kék-fehér csíkos mez mellé egy harmadik, fekete-kék szettet is összeállíthattunk a csapat számára, remélve, hogy a változatos és modern megjelenés egészen a Final4-ig viszi majd őket” – tette hozzá Oláh Ildikó, az adidas sportmarketing vezetője.

A bejelentő eseményen jelen volt Bánhidi Bence válogatott játékos is, aki egy különleges jótékonysági akció indulására hívta fel a közönség figyelmét. A MOL-Pick Szeged csapata minden évben olyan családoknak és alapítványoknak segít, akiknek akár pénzbeli akár tárgyi eszközök beszerzésében van támogatásra szüksége. Az akció keretein belül ebben az évben a csapat hazai mérkőzésein kihelyezett gyűjtőládákon és online utaláson keresztül lehet adományozni a Reménysugár a Dél-Alföldi Hematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítvány részére. Azok a jótékonykodók, akik minimum 1000 Ft-ot ajánlanak fel az akció során a beteg gyermekeknek, részt vehetnek egy adományozói sorsoláson is, melyen egy Bánhidi által aláírt limitált kiadású mezt és egy páros meccsbelépőt nyerhetnek. A jótékonysági akció november 5-től december 2-ig tart.