Díjnyertes szaloncukor-gyűjtődoboz

Piac

A Rondo Hullámkartongyártó Kft. szaloncukorgyűjtő- és kínáló doboza Magyar Termék Nagydíjban részesült.

A Rondo Hullámkartongyártó Kft. szaloncukorgyűjtő- és kínáló doboza Magyar Termék Nagydíjban részesült.

A Rondo Hullámkartongyártó Kft. szaloncukorgyűjtő- és kínáló doboza elnyerte az idén 20. alkalommal kiírt Magyar Termék Nagydíj Pályázat legmagasabb minőséget elismerő díját. A jubileumi évben az energiahatékonyság mellett a környezetbarát, valamint a fogyasztók életminőségét javító, integrált megoldások játszották a főszerepet.

A szállítási és kínáló funkciókat ötvöző csomagolás legjelentősebb előnye, hogy nagymértékben megkönnyíti az ömlesztett szaloncukor szállítását, majd ezt követően az esztétikus bolti kihelyezést is támogatja. A nívós díjjal jutalmazott termék praktikus, jól átgondolt kialakításának köszönhetően néhány mozdulattal kínálóvá változtatható – ezzel rengeteg időt, energiát, valamint csomagolási és tárolási költséget megspórolva. A doboz tetején található betekintő nyílás ugyancsak ezt a célt szolgálja, hiszen segítségével a szállítás és raktározás során egyszerűen különböztethetjük meg az ízenként más-más fóliába csomagolt árut.

Felhajtható teteje pedig még tovább bővíti felhasználhatóságának körét, hiszen logózással és egyedi designnal ellátva akár reklámtáblaként is funkcionál. A gyűjtő-kínáló dobozt mindenki saját igényei szerint helyezheti ki a boltokban: egyesével, – a tető egyszerű eltávolításával – egymásra halmozva oszlopként vagy akár egyedi megoldással, display-ként is. A tavaly forgalomba került csomagolásból idén már összesen 60 t szaloncukor szállítására alkalmas darabot értékesítettek.

A többfunkciós csomagolás fejlesztésekor elsődleges szempont volt, hogy gyártása optimális anyagkihasználtsággal történjen: az egy terítékből hajtogatott dobozt minden esetben az egyedi méretekre tervezi a vállalat, így elkerülve az anyag- és helyveszteséget. A 100%-ban újrahasznosított kartonból és vízbázisú, környezetbarát festékből készült doboz csupán 325 g-os, de akár 4 kg szaloncukor szállítására is alkalmas.

SOCIAL MEDIA