Észak-Amerikában terjeszkedik a Hörmann

Piac

A Hörmann globális hálózata a kereskedelmi és ipari nagyteljesítményű ajtóiparban érdekelt TNR Industrial Doors felvásárlásával bővült.

A Hörmann globális hálózata a kereskedelmi és ipari nagyteljesítményű ajtóiparban érdekelt TNR Industrial Doors felvásárlásával bővült.

2006 óta a TNR a negyedik cég, amelyiket a Hörmann az amerikai piacon felvásárolt:

  • 2006 GADCO, jelenlegi neve: Hörmann LLC;
  • 2007 Flexon Inc., jelenlegi neve: Hörmann High Performance Doors;
  • 2015 Northwest Door

A TNR által gyártott speciális, tömörgumiból készült ajtókat főként a bányászati szektorban használják robosztusságuk és hosszú élettartamuk miatt. Ezzel a stratégiai lépéssel 28-ra emelkedett a Hörmann világszerte elhelyezkedő gyáregységeinek a száma, és a vállalat egy rendkívül niche-piacon erősítette jelenlétét.

„A TNR által gyártott különleges kapuk jól kiegészítik az amerikai piacon elérhető jelenlegi termék-kínálatunkat. Szinergiákat hozhatunk létre a termékfejlesztés, és az értékesítés területén, és ily módon egy helyről tudjuk kiszolgálni kereskedő partnereink minden igényét” – fogalmazott az adásvétel után Christoph Hörmann.

„A Hörmann világszínvonalú mérnöki részlegekkel rendelkezik, ez segít majd nekünk felgyorsítani a termék-, és a vállalati fejlesztéseinket. Meggyőződésünk, hogy minden ügyfelünk részesül majd a Hörmann-csoport tapasztalatából, szakértelméből, erősségeiből” – nyilatkozta Cathy Buckingham, a TNR elnök-vezérigazgatója.

A TNR éves bevétele jól felépített értékesítési hálózatán keresztül eléri a 15millió eurót. A TNR a Hörmann amerikai cégével, a pennsylvaniai Hörmann HPD-vel közösen dolgozik, termékeit továbbra is a presztízsértékű TNR Industrial Doors márkanév alatt gyártja, illetve forgalmazza. A Hörmann stratégiájának megfelelően az újonnan felvásárolt vállalatnál nem lesz változtatás a termékportfólióban, a létszámban, a szervezetben, és a tapasztalt menedzsment sem cserélődik.

SOCIAL MEDIA