Az év európai táplálék-kiegészítő márkája lett a Scitec

Márkák

A Bodybuilding.com fitnesz e-kereskedő Európa legjobb márkájának választotta a Scitec Nutrition sporttáplálék-kiegészítőket gyártó és forgalmazó vállalatot.

Scitec korábban a testépítők világában vívott ki előkelő pozíciót magának, majd az elmúlt két évben nyitott az olimpiai sportágak felé is. Termékei – mint például a fehérjék, sportitalok és vitaminok – minden rendszeresen (heti 2-3 alkalommal) sporttevékenységet végző számára fontosak és ajánlottak az egészséges étrend kiegészítéseként.

Az év európai táplálék-kiegészítő márkájának választott vállalat a fitnesztermek piacán is erősíti pozícióit, az első hivatalos Scitec edzőterem április óta SCITEC Gold Fitness Center néven működik a Lurdy Házban. A tervek szerint több lépcsőben összesen 15 kvalifikált fitneszterem veheti fel a Scitec nevét Magyarországon egy éven belül, a személyzetet a Scitec továbbképzi, hogy a sportolóknak táplálkozási tanácsokkal is tudjanak szolgálni.

A fitnesz és testépítő sportágak legnagyobb világversenyére, az idén szeptemberben Las Vegas-ban zajló Olympia Weekend-re 5 „Team Scitec” sportoló is kvalifikált, köztük az idei Arnold Classic-győztes Cedric McMillan és a versenyre magyar edzővel készülő Jessica Renee.

SOCIAL MEDIA