E-autókra vált a Raiffeisen

Inspiráció

Tíz új, tisztán elektromos meghajtású gépkocsival frissítette cégautó flottáját a Raiffeisen Bank. Az új Hyundai Ioniq modelleket elsősorban a fővárosban, valamint a nagyobb vidéki városokban és környékükön használják majd.

A pénzintézet különféle szempontok alapján időről-időre frissíti, cseréli vállalati autóflottáját. Ennek egyik lépéseként került sor augusztus végén az új Hyundai Ioniq modellek üzembeállítására. A tisztán elektromos hajtásláncú, nulla emissziós értékű gépkocsik nemcsak csendes üzemet, hanem költséghatékony üzemeltetést is kínálnak. Az autók akár 250 km távolságot is képesek lehetnek megtenni egyetlen töltéssel.

A döntésnél fontos volt számunkra, hogy a hatékonysági szempontok mellett a környezetvédelmiek is érvényesüljenek, ezért döntöttünk az e-autók megvásárlása mellett. Ezek a járművek kiválóan alkalmasak arra, hogy egy-egy nagyobb városban, illetve tágabb vonzáskörzetükben a kollégák rendelkezésére álljanak – mondta Antolik Zsolt, a pénzintézet gépjárműflottáért felelős vezetője.

Úgy gondoljuk, hogy néhány éven belül az e-autók iránti kereslet tovább fog fokozódni, ahogy az őket kiszolgáló infrastruktúra is gyorsan fejlődik. Az autók minden olyan extrát nyújtanak, melyeket benzines társaik – tette hozzá az átadáson Benedekffy Gábor, a Hyundai Holding Hungary területi vezetője.

SOCIAL MEDIA