Keith Haring-kollekció a Herschel Supply-tól

Márkák

A Herschel Supply 2017-es őszi kollekciójának részeként a késői 1980-as évek utcai kultúráját ünnepli a Keith Haring kollekcióval, ami táskákat, sapkákat, kiegészítőket és az új ruházati vonal modelljeit foglalja magába.

Keith Haring (1958-1990) művészetével és társadalmi aktivitásával vált ismertté, ma pedig a 20. század ikonikus pop-art alkotójaként tartjuk számon. „A 2017-es őszi kollekción átível az 1980-as és 90-es évek New Yorkjának témája, így tudtuk, hogy Keith Haring munkássága megkerülhetetlen”- mondta Jon Warren, a Herschel Supply kreatív igazgatója. „Nála jobban senki sem reprezentálja New York történetének ezen időszakát, úttörője volt annak, hogy a street art szélesebb közönség számára is elérhető legyen, amit mi végtelenül inspirálónak találtunk.”

A kollekció egyben a Herschel Supply Apparel első kollaborációja is, ami az utazás-inspirálta Voyage vonal ripstop anyagból készült modelljeit és a Forecast vonal esőkabátjait is felvonultatja, férfi és női verziókban egyaránt.

A táska és sapkamodellek szintén magukon viselik Keith Haring táncoló emberes „Untitled” printjét. A Dawson és a Winlaw hátizsákok mellett a Novel sporttáskán, a Network pouch-on és a Chapter utazókészleten látható az ismert figura. A kollekciót a sapkák teszik teljessé: a pamut Sylas baseballsapka és a levehető pánttal ellátott Creek kalap.

SOCIAL MEDIA