Népszerű énekesnő tervez ruhákat az ALDI számára

Márkák

Szeptember 14-étől az összes magyar ALDI áruházban elérhetőek lesznek az Anastacia összetéveszthetetlen stílusát tükröző ruhadarabok.

Anastacia stílusában mindig is összeforrt a zene, a divat és személyiségének egyedi jegyei. Ha az énekesnőre gondolunk, egyből a vagányság és karakteres hangja jut eszünkbe. A szeptember 14-étől kapható új ruhakollekció darabjai, a farmernadrágok, pólók, pulóverek, ruhák és tunikák mind magukon viselik a méltán népszerű glamrock stílus jegyeit. A ruhadarabok ára az ALDI-tól megszokott szintet képviseli.

„A teljes kollekció engem és a stílusomat tükrözi” – nyilatkozta Anastacia. A szeptemberben új albummal jelentkező énekesnő nemcsak a popzene csillaga, hanem a mellrák elleni küzdelem egyik kiemelkedő alakja is. Az énekesnőnek kétszer is sikerült legyőznie a betegséget – 2003 óta pedig elkötelezetten hívja fel a megelőzésre és az egészséges táplálkozásra a figyelmet. Az ALDI számára ezek az értékek különösen fontosak: a bio, illetve a laktóz- és gluténmentes termékek folyamatos bővítésével és a Magyar Rákellenes Liga Go Pink elnevezésű kampányának támogatásával már évek óta segít felhívni a figyelmet az egészségtudatos életmód és a szűrésen való részvétel fontosságára.

SOCIAL MEDIA