A Heineken Hungária lett a Fradi sör gyártója

Márkák

A palackozott Fradi sör megújult csomagolással augusztustól debütál a boltok polcain és a gyártó disztribúciós hálózatában

Együttműködési megállapodást írt alá a Ferencvárosi Torna Club (FTC) és a Heineken Hungária Zrt., melynek értelmében az FTC Fradi sörét a Heineken sörfőzdéjében állítják elő.

A csapat szurkolóinak körében különösen népszerű sör nem csak új gyártót, új megjelenést is kap. A Fradi sör augusztustól üveges kiszerelésben kapható a hivatalos Fradi shopban, ezen kívül a CBA üzleteiben, valamint a Heineken Hungária disztribúciós hálózatán keresztül közel 1000 kiskereskedelmi egységben országszerte.

Kubatov Gábor, az FTC elnöke elmondta: „Két, a maga területén rendkívül sikeres, elismert, népszerű és komoly hagyományokkal bíró és azokat ápoló fél talált egymásra. A Fradi sör a szurkolók söre. Olyan partnert kerestünk, amely a magas minőségi követelmények mellett segít bennünket abban is, hogy minél több Fradistához eljusson a termék.”

„Büszkeség számunkra, hogy nem csak Magyarország kedvenc sörét, a Sopronit, de Magyarország kedvenc csapatának sörét is mi állíthatjuk elő”– mondta José Matthijsse, a Heineken Hungária Zrt. vezérigazgatója.

SOCIAL MEDIA