Ruházati kollekcióval jelentkezik a Herschel Supply

Márkák

A lifestyle termékeket kínáló márka 2017 őszén mutatja be első ruházati kollekcióját, amelyben utazásra született, szél-és esőálló alapdarabok találhatóak férfiaknak és nőknek.

„Az utazás az, ami mindannyiunkat inspirál itt a Herschel Supply-nál” – mondta Jamie Cormack társalapító. – A ruházati kollekció tervezésénél egyszerre volt fontos, hogy organikusan illeszkedjen a brand kínálatához, jól nézzen ki, és hogy kiegészítőként is jól funkcionáljon. Az új felsőruházati kollekciónk így egy természetesen következő lépés volt azon az úton, hogy az utazási kiegészítők minél szélesebb kínálatát nyújthassuk.”

Voyage és a Forecast vonalak a Herschel Supply őszi felsőruházati kollekciójának két fő kategóriája. A három férfi és két női modellből álló Voyage kollekció lélegző, de víz- és szélálló ripstop anyagból készül, könnyű és jól variálható a réteges öltözködésben. Minden modell összehajtható és a saját belső tárolózsebébe visszahajtva könnyen szállítható.

A nagyobb esőkre a Forecast kollekciót ajánlják, melynek bevonatos vízálló anyaga némi rugalmassággal is segíti a könnyebb mozgást. A Forecast modellek hegesztéses technológiával megerősített varrásokkal és prémium fém szerelékekkel is rendelkeznek.

SOCIAL MEDIA