A Lavazza a Wimbledoni teniszbajnokság szponzora marad

Márkák

A bajnokságot immár hetedik éve támogató Lavazza látja vendégül az idei Grand Slam-tornán André Agassi teniszcsillagot.

Lavazza nem sokkal a napokban zajló tenisztorna előtt jelentette be hivatalosan, hogy újabb három évre megállapodást írt alá a Wimbledoni teniszbajnoksággal. A 2011-ben indult szponzori partnerkapcsolat meghosszabbítása ezzel 2019-ig érvényes.

Ennek alkalmából a Lavazza látja vendégül a bajnokság idei globális nagykövetét, André Agassit. A legendás teniszező 25 éve, 1992-ben nyerte el az első Grand Slam-címet, és az idén ismét az All England Club színeiben játszik, hiszen Agassi emlékezetes szavai szerint: „Wimbledonban megtörténhet a csoda”.

„Büszke vagyok rá, hogy a világ egyik legnagyobb tenisztornájának szponzorai lehetünk, és örömmel látom, hogy ez a partnerkapcsolat évről-évre erősödik. Agassi globális nagyköveti címe fontos mérföldkő számunkra, és nagyon várjuk, hogy újabb izgalmakkal teli évet tölthessünk el a sporttörténelem legkiválóbb teniszezőivel” – nyilatkozta a Lavazza alelnöke, Marco Lavazza.

A wimbledoni teniszbajnokság 2017. július 3-tól július 16-ig tart. A két hét alatt a Lavazza több mint 200 kávégépet üzemeltet a rendezvény 60 pontján, többek között 13 bárban és étteremben, céges vendéglátó terekben, a sajtóirodában, a játékosok és a versenybírók számára fenntartott területeken. A becslések szerint akár egymillió csésze eredeti olasz kávé is elfogyhat a torna alatt a teniszpályákon és sorban állás közben.

SOCIAL MEDIA