Franchise-ban terjeszkedik a Kwik Fit

Márkák

A Kwik Fit-csoport, a világ egyik legnagyobb független gumi- és autóalkatrész-javító- és cserélő specialistája megnyitotta tizedik szervizét Magyarországon.

A kecskeméti megnyitón a Kwik Fit hálózatot Matt Cannon nemzetközi franchise hálózatfejlesztési menedzser, a Kwik Fit Magyarországot pedig a hazai hálózatot működtető Autonet-Hungary Kft. vezetősége képviselte. Mészáros György, a kecskeméti szerviz ügyvezető tulajdonosa a Kwik Magyarországgal kötött franchise szerződést. Több évtizedes cégvezetői és autóipari tapasztalattal rendelkezik. Felismerve a mai autópiac helyzetét és lehetőségeit döntött a profilváltás mellett: csatlakozott Európa egyik legnagyobb márkafüggetlen gumi- és autószerviz-hálózatához.

A cég működési igazgatója, Marx Károly a megnyitón elmondta: „Folytatjuk hálózatunk bővítését, és örömmel fogadjuk szerviztulajdonosok, gumiabroncs-kiskereskedők érdeklődését, akik szintén a Kwik Fit márkanév alatt kívánják üzemeltetni szervizeiket Magyarországon. A Kwik Fit Magyarország 2017-ben további két, 2025-ig pedig összesen 55 szerviz működtetését tervezi. Nemzetközileg ismert, erős márkához tartozni hihetetlen nagy versenyelőnyt ad a franchise-partnereknek. A hálózat 45 év és 750 szerviz működéséből adódó nemzetközi tapasztalattal, know-how-val rendelkezik. Ez az örökség lehetővé tette a hálózat számára, hogy egyedi működési és értékesítési folyamatokat fejlesszen ki.”

„1991 óta foglalkozom autókereskedéssel, sok piaci változás szemtanúja voltam. A gépjárművek rohamosan fejlődnek, változnak technológiai téren. Létfontosságú, hogy a szervizek a legmodernebb felszereléssel, magasan képzett szakértői személyzettel szolgálja ki ügyfeleit. A Kwik Fit-hez való csatlakozásunk biztosítja azt, hogy hozzáférhetünk a legfrissebb iparági fejlesztésekhez, és a folyamatos nemzetközi hálózati támogatáshoz. A hálózat rugalmas hozzáállásának köszönhetően képesek voltunk a már meglévő M + F Autó szervizünket teljesen új Kwik Fit szervizzé alakítani” – mondta Mészáros György ügyvezető. A Kwik Fit a franchise partnerek számára biztosítja a képzést, támogatást ad a működési folyamatok, a marketing és a technológia területén.

Az Egyesült Királyságban 1971-ben alapított Kwik Fit-csoport több mint 750 szervizzel rendelkezik az Egyesült Királyságban és Hollandiában, valamint több mint 150 mobil gumiszerelő autóval. Ezzel a Kwik Fit a britek vezető gumiabroncs-, kipufogó-, fék- és műszaki vizsga szakszervize. A társaság tavaly franchise partneri megállapodást kötött Olaszországban és az egész EU-ban további franchise-hálózati bővítési lehetőségeket keres, különös tekintettel Közép-Kelet- és Dél-Európára. A Magyarországon működő Kwik Fit szervizek – Budapesten 5, Budaörsön, Baján, Győrött, Sopronban, és immár Kecskeméten 1-1, melyek közül 4 franchise szerviz – ugyanúgy működnek, mint az Egyesült Királyságban és Európában. A franchise-megállapodások többfélék. A gumiabroncs szolgáltatástól kezdve a korlátozott javítás, továbbá a gumi- és autójavítás szolgáltatásig széles választékot kínálnak. A Kwik Fit Európai Garancia előnyeivel is élhetnek magyarországi hálózat ügyfelei: A hazánkban működő Kwik Fit szervizben végzett javításra, alkatrészcserére bármely európai országban, ahol a hálózat működik, automatikusan érvényes a garancia.

SOCIAL MEDIA