Júniusban érkeznek a Nokia telefonok

Márkák

A három új, Android operációs rendszert futtató Nokia okostelefon és a Nokia 3310 júniustól lesznek elérhetők Magyarországon.

HMD Global bejelentette, hogy júniusban Magyarországon is elérhetők lesznek a prémium Nokia 6, az elegáns Nokia 5, valamint a kedvező árú Nokia 3 készülékek. Az új Android Nougat operációs rendszert futtató új Nokia okostelefonok mellett az ikonikus Nokia 3310 újjászületve tér vissza. A Nokia okostelefonok Google Asszisztenssel is rendelkeznek. Az új telefonok a hazai szolgáltatók és a kiskereskedelmi partnerek kínálatában egyaránt megtalálhatók lesznek.

David Pavlinic, a HMD Global CEE régió Central Sub-Area vezetője elmondta: „Partnereinkkel arra törekszünk, hogy minden Nokia rajongóhoz eljussanak készülékeink már a nyár elején. A világ legnépszerűbb mobiltelefonja, a Nokia 3310-es újragondolásával is a hagyományos és valódi Nokia értékek iránti elkötelezettségünket hangsúlyozzuk.”

A Nokia 3310 telefon kiskereskedelmi ára 18.990 forint lesz, míg a Nokia 3 okostelefon 52.990 forintos, a Nokia 5 készülék 69.990 forintos, a Nokia 6 modell pedig 85.990 forintos ajánlott kiskereskedelmi áron lesz kapható.

SOCIAL MEDIA