Történetmesélőt keres a Canon

Márkák

A Canon keresi azt a lelkes jelöltet, aki szívesen eltöltene egy évet a világ különböző pontjain, hogy 365 új történetet osszon meg a nagyvilággal. Az álommunka pályázatait a híres színésznő, énekes és modell, Zoe Kravitz bírálja el.

A Canon egyedülálló módon, egy állásajánlat keretében kezdi meg a legnagyobb történetmesélő keresését. A szerencsés nyertes egy évet tölthet el örök nyárban a világ minden táján, hogy összegyűjtsön 365 inspiráló történetet.

A pályázat a májusban induló „Live for the story” attitűdváltás egyik fő eleme, mely mindenkit arra buzdít, hogy örökítse meg a legfontosabb pillanatokat az életében, és mutassa is meg a nagyvilágnak.

A Socialpilot előrejelzése szerint 2017-ben minden nap 200 millió fénykép kerül majd fel a Facebookra, 95 millió videó és fotó pedig az Instagramra. Ezek a számok évről évre nőnek, ami nem is csoda egy olyan kultúrában, ahol inkább fényképeket osztanak meg egymással az emberek, mint történeteket. A Canon ezt felhasználva ad lehetőséget egy szerencsés nyertesnek, hogy új életet leheljen a történetmesélés művészetébe. A sikeres pályázó a világ minden táján követheti a nyarat Lisszabontól Melbourne-ön át Brazíliáig. Feladata 365 új nyári történet összegyűjtése lesz egy éven keresztül, ami arra ösztönöz másokat is, hogy hozzák ki a legjobbat életük minden pillanatából. A Canon az utazás minden költségét állja és 365 napos szabadságot biztosít.

„Keresünk valakit, aki inspirál minket, segít nekünk, hogy minden nap egy új történetnek éljünk, hogy egyikünk se maradjon le ezekről a különleges pillanatokról” – mondta el Kováts Botond, a Canon consumer üzletágának regionális marketingvezetője.

Akik úgy gondolják, hogy képesek inspirálni másokat arra, hogy találják meg ők is saját történetüket, azok legemlékezetesebb nyári sztorijuk megosztásával jelentkezhetnek az Instagramon a #canon_hu és a #LiveForTheStory hashtageket használva. A pályázatok elbírálásánál számos szempont fontos szerepet kap, mint a történetmesélési adottságok, tetszetős képi megjelenés, eredetiség, inspiráló képesség.

„A nyár a spontaneitás ideje. Arra szeretnénk ösztönözni az embereket, hogy minden pillanatukat a legteljesebb mértékben éljék át, mert ebből születhetnek a legjobb történetek” – érvelt Zoe Kravitz, a pályázat nagykövete, aki maga is igazi történetmesélőként éli életét.

A pályázat részletei itt olvashatók.

SOCIAL MEDIA