Születésnapot ünnepel az Auchan

Márkák

Meglepetésekkel és nyereményjátékokkal, többek között szerencsekerékkel és sorsjegyekkel, valamint a vásárlóknak meghirdetett tortasütő versennyel ünnepli 19. születésnapját az Auchan április 27. és május 31. között.

Az Auchan Retail Magyarország április végétől öt héten át nyereményjátékokkal ünnepli születésnapját mind a 19 magyarországi áruházában. Április 27. és május 31. között mindenki, aki 5000 forint felett vásárol az áruházakban, vásárlási kedvezményekért pörgetheti meg a születésnapi szerencsekereket. Május 18. és 24. között pedig minden 5000 forint felett költő vásárló kaparós sorsjegyet kap ajándékba, amellyel többek között kerékpárt és értékes műszaki cikkeket nyerhet.

„Egy igazi születésnap nem lehet teljes ünnepi torta nélkül, ezért május 4-től receptversenyt hirdetünk vásárlóinknak. Bárkit, aki kedvet érez, hogy ország-világ elé tárja saját tortájának receptjét, szeretettel várunk az Auchan Tortadaaam megmérettetésén. Ehhez csupán a finomság ínycsiklandozó fotóját kell feltölteni május 19. és 21. között a www.tordadaaam.hu honlapra, vagy az Instagramra #tortadaaam hashtaggel” – mondta el Gál Judit, az Auchan Retail Magyarország kommunikációs igazgatója.

A beküldött alkotásokat nem csak a közönség, de neves cukrászokból és gasztrobloggerekből álló zsűri is értékeli, a döntőbe jutott sütőmesterek pedig élőben is megcsillogtathatják tehetségüket a június 3-án rendezett döntőn. A legjobbnak ítélt tortát egy Qilive konyhai gépekből álló ajándékcsomaggal díjazzák, és fél évre bekerül az Auchan cukrászatának választékába.

SOCIAL MEDIA