Fesztiválszett-tervezőt keres a Finlandia

Inspiráció

A Finlandia Vodka és az ArtHungry.com pályázatára beküldött munkákat a szakmai zsűri mellett a közönség is véleményezi. A nyertes munka megjelenik majd a Finlandia Less Ordinary Barban az idei Balaton Sound Fesztiválon.

Olyan kreatív tervezők, grafikusok, divattervezők pályamunkáit várják a kiírók, akik képesek újszerű, fiatalos és dekoratív grafikai elemekben, ruházati vagy fesztiválkiegészítőkben kifejezni kreativitásukat. Legyen az egy megkapó grafika, egy ütős pólóminta, vagy egy menő tervezésű napszemüveg.

A tervezési időszak április 24-én kezdődött, a pályaműveket pedig május 15-től május 16-ig lehet feltölteni az ArtHungry.com oldalára, amelyet egy hattagú zsűri bírál el. A zsűri tagjai: Kiss Tibor, a Je Suis Belle divatmárka tervezője, Nádi Boglárka tervezőgrafikus, a Halisten Stúdió egyik alapító tagja, Tábori-Simon José tervezőgrafikus, az ArtHungry.com kreatív közösségi oldal művészeti vezetője, továbbá a Finlandia Vodka márkatulajdonos vállalata, a Brown-Forman részéről Fehér János, Magyarország és Szlovákia régióvezetője, Szántó Dénes portfólió márkamenedzser, és a Coca-Colától Cseri Katalin trade marketing szakértő.

A nyertes alkotás megjelenik majd a Finlandia fesztiválos ajándékai között, a pályázó pedig 200.000 forintos díjazásban részesül, míg a döntősök Balaton Sound Fesztivál napijegyet kapnak.

A részletes pályázati kiírás erről a linkről érhető el

SOCIAL MEDIA