Hibridmodell az Ötös BMW-től

Márkák

A legutóbbi generáció bemutatása után néhány héttel plug-in hibrid változattal is jelentkezik a világ egyik legsikeresebb üzleti autótípusa.

Az akkumulátorok a hátsó ülések alatt kaptak helyet, így a csomagtartó kapacitása 410 liter maradt. A telepek otthoni áramkörről 5 óra alatt tölthetők fel teljesen, BMW i Wallboxhasználatával ehhez kevesebb, mint 3 órára van szükség, 2018-tól pedig kábelmentes töltési lehetőséget is ígérnek.

A hibridmodellt a kék hűtőrács-betétek, a kék kerékanya-kupakok, az első kerékdob és a vezetőoldali A-oszlop között található elektromos töltőnyílás, a C-oszlopokon található eDrive emblémák és az 530e típusjelzés teszi kívülről azonosíthatóvá, míg a küszöbökön világító eDrive felirat, a műszerfalon pedig eDrive gomb és egyedi kijelzők fogadják az utasokat és a vezetőt.

Az iPerformance családba eddig a következő modellek tartoztak: BMW 225xe iPerformanceBMW 330e iPerformanceBMW X5 xDrive40e iPerformance és a BMW 740e/740Le iPerformance, valamint a csak Kínában árusított BMW X1 xDrive 25Le iPerformance.

SOCIAL MEDIA