Változik a Coca-Cola zero

Márkák

Több mint 10 év után változik a Coca-Cola zero íze, hogy jobban hasonlítson az eredeti Coke-hoz. Az összetevők változatlanok.

A vállalat kutatói az eredeti bevezetés óta folyamatosan dolgoztak azon, hogy a már korábban is használt összetevők arányainak módosításával még közelebb hozzák a cukormentes verziót az eredeti Coca-Cola ízéhez. Az év elején bejelentett „Egy márka” stratégia részeként ez a második jelentős lépés annak érdekében, hogy a lehető legtöbb fogyasztót győzzék meg a cukormentes termékek kipróbálásáról.

„Az összetevők listája, így a címkén feltüntetett összetétel is változatlan maradt az új zero verziónál, a továbbfejlesztett recepttel és ízkeverékkel mégis sikerült közelebb kerülni az eredeti Coca-Cola ízéhez. A nemzetközi fogyasztói tesztek rendkívül jó eredményeket hoztak, így bízunk benne, hogy Magyarországon is egyre többen próbálják majd ki a cukormentes verziót azok közül, akik az eredeti Coca-Cola íz szerelmesei” – mondta a váltással kapcsolatban Méhler Krisztina, a Coca-Cola senior brand managere.