Ingyenes taxizás egy hétig Budapesten

Márkák

A környezettudatos kezdeményezés ideje alatt a Green Taxi összesen 5000 kilométert biztosít díjmentesen Budapesten a Nissan LEAF 100%-ban elektromos meghajtású autóival.

Az ország több régiójában is időről időre előkerülő probléma a szállópor-koncentráció növekedése. A Nissan és a Green Taxi elkötelezett a főváros légszennyezettségének csökkentése és a 100% elektromos autók környezetbarát tulajdonságainak bemutatása mellett, ezért egy promócióval szeretnék közelebb hozni a zöld autók nyújtotta lehetőségeket a budapesti lakosokhoz.

A két vállalat együttműködésének köszönhetően egy alkalommal ingyenesen taxizhatnak azok az utasok, akik új felhasználóként letöltik a GreenLite mobilapplikációját, azon keresztül taxit rendelnek és a kapott promóciós kódot a sofőrnek bemutatják.

A Green Taxi 2 éve működik Budapesten és kizárólag 100% elektromos Nissan LEAFautókkal közlekedik városszerte. A városi autóként is egyre népszerűbb Nissan LEAF-ek amellett, hogy kedvező üzemanyagköltség mellett kibocsátásmentesen működnek, számos, a városi közlekedés szempontjából kivételes sajátossággal is rendelkeznek. Az elektromos autók tulajdonosai lakhelytől függően jogosultak lehetnek adókedvezmények, illetve egyéb ösztönzőprogramok igénybevételére. Több nagyvárosban, így Budapesten is ingyenes parkolási és töltési lehetőségekkel élhetnek a LEAF használói, illetve mentesülhetnek a regisztrációs-, cégautó-, és teljesítményadó alól is.

A felhasználói élményt különösen támogatja, hogy a 100% elektromos Nissan LEAF-nek sem belső égésű motorja, sem hagyományos váltója nincsen, ezáltal csendes vezetési élményt biztosít, nem csak az utasok, de a lakosok számára is, ugyanis az elektromos autók használatával a városokat sújtó tartós zajszennyezés is minimalizálható.

SOCIAL MEDIA