Tovább bővül a Guardian Glass termékválasztéka

Márkák

A három ezüstréteget tartalmazó multifunkciós bevonatos üveg esztétikusabb megjelenést biztosít.

Guardian Glass eXtra Selective naphővédő termékcsaládja a Guardian SunGuard® SNX 60 termékkel bővül. Az újdonságot irodaépületek és üzleti célú ingatlanok homlokzati megoldásaihoz ajánlják, ahol fontos a jó hőszigetelés, a naphővédelem és az esztétikus megjelenés.

Nicolas Gouzou, a Guardian Glass termékmenedzsere az új termékről elmondta: „A SunGuard® SNX 60 a három ezüstréteggel ellátott termékek új generációjának első képviselője, mely a korábbinál esztétikusabb megjelenést és színhűséget biztosít a betekintési szögtől függetlenül. Terveink szerint a termékcsalád a közeljövőben tovább bővül.”

A SunGuard® SNX 60* egy olyan, három ezüstréteget tartalmazó bevonatos naphővédő üveg, ami a természetes fény 60%-át, de a naphőnek csak 29%-át engedi át. Ez az üveggyártásban ma elérhető egyik legmagasabb szelektivitás (a fényáteresztés és a naptényező hányadosa). Segítségével csökkenthető az épület energiaszámlája, mivel kevesebb mesterséges megvilágításra és légkondicionálásra lehet szükség. Egyúttal az üvegezett homlokzat külső megjelenésének is ad egy finom árnyalatot. A SunGuard® SNX 60 konzisztensen semleges színt és átlátszóságot biztosít. A fejlesztés során a cél az optimális esztétikai és műszaki teljesítőképesség biztosítása volt a Guardian ExtraClear®float alapüvegen (SunGuard® SNX60) és a Guardian UltraClear™ alacsony vastartalmú float alapüvegen (SunGuard® SNX60 Ultra) egyaránt.

SOCIAL MEDIA