Gasztrofotó pályázatot indított a The Famous Grouse

Márkák

A The Famous Grouse Gourmet Pillanatok fotópályázatra április 26-ig nevezhetnek az Instagram vállalkozó kedvű gasztrofotósai.

A „The Famous Grouse Gourmet Pillanatok” kampány során whisky inspirálta gasztronómiai kalandokat megörökítő fotókat várnak. Az Instagramon megosztott képeket a Bánhalmi Norbert profi fotósból és Péter Anna (Malackaraj) gasztrobloggerből álló szakmai zsűri értékeli. Az általuk kiválasztott húsz legjobb kompozíció közül a közönség szavazza meg a kampány 1., 2. és 3. helyezettjét. A nyertesek belépőt kapnak a Gourmet Fesztiválra, az első helyezett pedig egy értékes fényképezőgéppel is gazdagodik.

„A gasztrofotózás valósággal szárnyal napjainkban. Szerintem az igazán jó kép alternatív és különleges nézőpontból készül, ami hatással van a nézőre. Azt a vágyat váltja ki belőle, hogy bárcsak részesévé válhatna ennek az étel és ital kombinációnak. Kiemelném a színek harmóniáját és játékát. A kép legyen egyedi. Nem baj, ha innovatív, csak értsük, és érezzük, hogy mit szeretne közölni az alkotó” – osztotta meg tippjeit Bánhalmi Norbert.

A zsűri másik tagja, a Malackaraj blog szerzője maga is gyakran alkot whisky segítségével. „Nagyon örültem a felkérésnek, mert sokat főzök kiváló minőségű alkoholos italokkal, remekül működnek fűszerként is. A versenyzőket is ilyen fogások készítésére bíztatnám, és a kampány során ebben fogok nekik segíteni ötletek, ízpárok bemutatásával. De a lelkes amatőröknek sem kell aggódni, a humort és ötletességet is abszolút értékelem.”

A kampány szabályzata és további részletek elérhetőek a The Famous Grouse hivatalos Facebook oldalán.

(Fotó: Bánhalmi Norbert)