Új karrierközpont a McDonald’s-nál

Márkák

A február 1-jén megnyitott Karrier Center nyitva áll mindenki előtt, aki a McDonald’s Kft. éttermi állásajánlatairól és a vállalati kultúráról szeretne felvilágosítást kapni.

A vállalat új karrierközpontjában, a Haller Gardens irodaház földszintjén nem csak tájékozódni lehet a munkavállalási lehetőségekről, de a látogatók azonnal be is nyújthatják jelentkezésüket, ha az elképzelésüknek megfelelő ajánlattal találkoznak. A Karrier Centermunkatársai a teljes felvételi folyamatról felvilágosítást adnak az érdeklődőknek, és ide várják vissza azokat, akiknek a jelentkezését elfogadta a cég. Az irodában nemcsak felvételi beszélgetések zajlanak, de a csoportos tájékoztatókat, interjúkat is itt tartják majd a pályázóknak.

Azokat, akik egyelőre csak magával a vállalattal, a márkával, a cég kultúrájával vagy a munkatársakkal szeretnének jobban megismerkedni, a McDonald’s csapatát régóta erősítő szakemberek várják. Ők a cég bemutatása mellett a karriertervezésről, a munkavégzés körülményeiről, az éttermekben zajló folyamatokról is szívesen beszélgetnek velük. A kialakításával is nyitottságot sugalló iroda minden igényt kielégít, ami a leendő kollégák fogadásához szükséges, de a tervezésnél kiemelt szempont volt a McDonald’s meglévő munkatársainak magas színvonalú kiszolgálása is.

A cég egyre több figyelmet fordít arra, hogy a munkakörülmények javítása mellett egyéb tekintetben is vonzóvá tegye az éttermi munkát. Az elmúlt évben a McDonald’s Kft. bővítette a juttatások és béren kívüli egyéb ösztönzők körét, emellett 2016-ban két alkalommal is átlagosan 10-10%-kal emelte az éttermi dolgozók bérét.

SOCIAL MEDIA