A MINI hazai márkanagykövetei 2017-ben

Márkák

Idén első prémium kompakt szabadidő-autójával további célcsoportok felé szeretne nyitni a MINI, mely marketing-kommunikációs kampányának meghatározó pilléreként a történetmesélésre épít.

MINI olyan híres, a saját pályájukon sikeres és hiteles művészeket, alkotókat, sportolókat, illetve egyéniségeket keresett meg, akik a márka prémium stílusához igazodva, a saját professzionális területükön értek el elismerésre szóló eredményt. Az eseményen egymás után mutatkozott be egy rövid, saját történettel Nagy Ervin színművész, Szabó Gabriellaháromszoros olimpiai aranyérmes kajakozó, Leblanc Gergely, a Magyar Nemzeti Baletttáncosa, valamint Zoób Kati divattervező.

Add Stories – Mondd el, mi a Te történeted? – a MINI új Countryman modellje erre a történetmesélésre épít, melyhez úgy gondoljuk, remek választás a ma bemutatott márkanagyköveti kör. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ilyen érdekes és szimpatikus emberekkel működhetünk együtt. Azt szeretnénk, ha itthon is közel kerülhetne a MINI márka az emberekhez, az autóink stílusa, illetve az a különleges világ, amit a MINI képvisel reményeink szerint egyre szélesebb körökhöz is eljut. Célunk, hogy időről időre a MINI Magyarország márkanagykövetei által valamilyen plusz értéket, sztorit, élményt társíthassunk a MINI-hez, amely így tovább fűzheti a márka magyarországi történetmesélését! – mondta el Oros Attila MINI márkavezető a sajtótájékoztató alkalmával.

Nagy Ervin Jászai Mari-díjas színész, a Katona József Színház társulatának tagja, de játszik számos más előadásban is. Szinkronszínészként is aktív, illetve filmes pályája is hosszú éves múltra tekint vissza. Ervin 2017-ben a Kincsem című mozis szuperprodukció főszereplőjeként minden bizonnyal tovább építheti filmszínészi karrierjét.

Szabó Gabriella, háromszoros olimpiai bajnok magyar kajakozó, kajak négyesben 2012-ben Londonban, majd szintén kajak négyesben 2016-ban Rioban, valamint Kozák Danutával párban is olimpiai aranyérmet szerzett. A 2017-es év Gabriella számára is újabb világversenyre való felkészülést és megmérettetést tartogat.

Leblanc Gergely balettművész, a Magyar Állami Operaház balett-társulatának táncosa. Fiatal tehetség, akinek kitartó munkáját az idei évadban A Magyar Nemzeti Balett Etoile-ja címmel ismerték el. Több darabban táncol főszerepet és gyermekkori álma válik valóra, mikor a napokban Anyeginként debütál az Operaház színpadán.

Zoób Kati divattervező a magyar divatszakma ikonikus alakja. Kifinomult stílusa, karakteres kollekciói összetéveszthetetlenné teszik. Pályáját bábkészítőként kezdte, számos ismert magyar bábfigura létrejötte az ő nevéhez kapcsolódik. Világszerte ismert és elismert divatkollekcióit bemutatták Párizsban, Londonban, Frankfurtban, Dubajban és Sanghajban. Munkáját számos díjjal ismerték el, valamint a divat mellett jelmezterveit is számos színházi színpadon láthatja a közönség.

Bár igazi „világevőként” a sajtóeseménytől igazoltan volt távol külföldi étteremlátogatása miatt, de a MINI ötödik magyarországi követeként bemutatták Jókuti Andrást, aki Világevőblogjával, illetve a januári Bocuse D‘Or világverseny leendő házigazdájaként a magyar gasztronómiai élet egyik ismert alakja.