Budapesten nyitott szalont a Rolex

Márkák

Az 1882-ben épült Stern Palota földszintjén található 300 m2-es alapterületű szalon az Andrássy út egyik legnagyobb üzlete.

A belgrádi Rolex-szaküzletet és multibrand üzletet is működtető Petite Genéve Petrovic és a Rolex bejelentette, hogy legújabb szalonjukat Magyarországon nyitják meg. Az üzlet a Rolex órák széles választékával és teljes körű kiszolgálással várja a vásárlókat.

Az Andrássy úti szalon a legújabb Rolex stílust – márványt, nemes bőröket és faanyagokat – ötvözi az eredeti magyar építészeti megoldásokkal, valamint az egyedi stukkóelemekkel, megőrizve az épület autentikus jellegét. A 19. századi, felújított mennyezet egyes részein Budapest festői szépsége és a Lánchíd panorámája elevenedik meg, ezzel is kiemelve az impozáns építészeti megoldásokat.

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy az elmúlt 30 év együttműködését a Rolex-szel egy festői szépségű szalon megnyitásával ünnepelhetjük, olyan különleges és csodálatos városban, mint Budapest” – mondta el Nikola Petrovic, a szalon tulajdonosa.