Színes konyhai gépek a benzinkutaknál

Márkák

Közös matricagyűjtő kampányt indított a MOL és a Sencor, hogy segítse a magyar családok felkészülését a karácsonyi időszakra.

A matricagyűjtés 2016. november 9-től 2017. január 15-ig tart Magyarországon. A tankoláskor kapott matricák ebben az időszakban, vagy az árukészlet erejéig válhatók be. Az akcióban részt vevő termékek akár matrica nélkül is megvásárolhatók a gyűjtőfüzetben megjelölt áron, a MOL magyarországi töltőállomásainál. A promócióval nemcsak Magyarországon, hanem Szlovéniában, Szerbiában, Csehországban, Horvátországban, Romániában és Szlovákiában is találkozhatnak az autósok a MOL-töltőállomásokon.

„A kampány összeállításakor törekedtünk arra, hogy a karácsonyi időszakban népszerű termékekre koncentráljunk, így megkönnyítve a családok számára az ünnepi készülődést” – jegyezte meg Rutai Gergely, a Sencor marketingmenedzsere.

Az akcióban többek között kéziporszívó, vízforraló, konyhai robotgép, hajszárító, gyümölcscentrifuga és ágymelegítő is kedvezményesen vásárolható. A színes konyhai gépeket kedvelőknek pedig a designt és a széles színválasztékot előtérbe helyező Sencor pasztellkollekciója is rendelkezésre áll a pontgyűjtő kampányban.

SOCIAL MEDIA