A Zewa és az immunerősítés

Márkák

Egészségtudatossággal kapcsolatos kutatással vezette be új termékét a Zewa.

Zewa az Ipsosszal együttműködve készített egy 600 fős felmérést a kisgyermekes anyukák körében, hogy az eredménnyel rávilágítson az őszi-téli megbetegedések gyakoriságára, és ezek megelőzésének lehetséges alternatíváira. A kutatásból kiderült, hogy a magyar családok körében nagyon fontos a gyermek immunrendszerének erősítése, szinte 100 százalékuk kiemelten fontosnak tartja annak normál működésen felüli támogatását. Az immunerősítés elsődleges, természetes eszköze a zöldség és a gyümölcs fogyasztása. Majdnem minden szülő, a megkérdezettek 96%-a – évszaktól függetlenül – ad zöldséget, gyümölcsöt gyermekének és a vitaminok szedése is rendkívül népszerű a kiemelt időszakokban. A C-, D- és multivitamin adása is általánosan elterjedt, azonban a homeopátiás készítmények, a gyógynövények, vagy egyéb természetes kivonatok alkalmazása inkább időszakosan vagy kúraszerűen jellemző.

A válaszadók csaknem a felének környezetében még ma is használnak hagyományos, textil zsebkendőt, ami meglepő, hiszen ez nem éppen a higiénikus megoldások közé tartozik, főleg ha az egészség megőrzéséről beszélünk- ennek használata sajnos kitűnő lehetőséget ad a vírusos és bakteriális fertőzések terjedésére. A kapott válaszok alapján az anyukák közel 80%-ka nyitott az újdonságokra, innovációra, hiszen rendszeresen, vagy alkalmanként használnak antibakteriális és fertőtlenítő hatású termékeket- legyen szó törlőkendőről, vagy kézfertőtlenítő gélről.

A kutatás apropóját az új Zewa Softis Protect papír zsebkendő adta, mely a rétegek között elhelyezkedő antibakteriális és vírusölő összetevőjének köszönhetően csökkenti a vírusok és baktériumok számát a zsebkendőben. A Zewa ezzel a megoldással is igyekszik a vírusos megbetegedések terjedésének problémáján segíteni.

„Egy egészen új szegmenst nyitunk a papír zsebkendők piacán és reméljük fogyasztóink is nyitottak az innovációra, hiszen értük, a családok mindennapjainak megkönnyítéséért dolgozunk nap, mint nap. Új termékünk használatával, a vírusok és baktériumok kisebb eséllyel kerülnek a kézre, ezáltal megvédhet minket és környezetünket az érintés által terjesztett fertőzéstől” – mondta Hegedűs Eszter, a Zewa termékmenedzsere.

SOCIAL MEDIA