Világszínvonal Magyarországról

Márkák

A Mercedes-Benz Hungária Kft. bejelentette, hogy a 2014 óta fennálló támogatói szerződést további négy évvel meghosszabbítja a Magyar Vívó Szövetséggel.

Mercedes-Benz és a Magyar Vívó Szövetség először 2014-ben kötött támogatói szerződést a „Világszínvonal Magyarországról” elnevezésű kezdeményezés keretén belül, mely az első, Magyarországon gyártott gépjármű elkészültével egyidőben indult. A program során olyan hazai egyesületekkel, szervezetekkel és szövetségekkel dolgozik együtt a vállalat, melyek – a márka itthon gyártott modelljeihez hasonlóan – valóban világszínvonalat testesítenek meg. A most megkötött szerződéssel biztosított az, hogy a vívók felkészülése gördülékeny lesz egészen a következő olimpiáig.

„A Mercedes-Benz „Világszínvonal Magyarországról” mottója számunkra nem csak a hazánkban gyártott modellekről szól, hanem kiemelkedő sikerek támogatásáról is. Ennek szellemében dolgozunk együtt 2014 óta a Magyar Vívó Szövetséggel, és őszintén reméljük, hogy a következő években újra átélhetünk olyan jelentőségű sikereket, mint például Szász Emese vagy Szilágyi Áron riói eredményei. A Mercedes-Benz Hungária a következő négy évben is arra törekszik majd, hogy hatékony segítséget nyújtson a hazai sportsikerekhez elengedhetetlen háttér megteremtéséhez” – mondta el Horváth Bence, a Mercedes-Benz Hungária Kft. PR menedzsere a szerződés meghosszabbításával kapcsolatban.

(A Magyar Vívó Szövetség fotóján Szász Emese, Szilágyi Áron, Boczkó Gábor, Rédli András és Somfai Péter Sztipichné Kozári Edina marketing és PR vezetővel a Hungaroringen.)

SOCIAL MEDIA