Mannequin Challenge videót készített az Actimel

Márkák

Az Actimel kreatív csapata a pillanatmarketing jegyében teljesítette napjaink egyik legnépszerűbb internetes kihívását.

Az Actimel Stay Strong kampányának fókuszában a hétköznapi kihívások állnak: a márka azt a pozitív, rugalmas attitűdöt népszerűsíti, mellyel képesek vagyunk túllendülni a mindennapi problémákon és új kihívások felé nyitni.

Az Actimel social media jelenléte is ezt a rugalmasságot tükrözi: a kampány kezdetétől fogva friss és intenzív, a márkaoldalak hagyományos, termékfókuszú kommunikációja helyett a real time moment marketingre épít, és olyan aktualitásokra reagál a „Stay Strong” attitűddel, mint például a Star Wars Day.

A márka a napokban újabb izgalmas tartalommal jelentkezett: az Actimel csapat egy forgatáson teljesítette a Mannequin Challenge-et, a videót pedig közzétették a márka Facebook oldalán. A felvétel az Actimel közelgő karácsonyi videójának forgatásán készült a márka digitális lead ügynöksége, a Forward ötleteként, a Universal Music Groupkivitelezésében, MARGE közreműködésével. Érdekessége, hogy a kulisszák mögül mutatja be a forgatást: nemcsak a szereplőket, de a stábtagokat is láthatjuk rajta.

(A Mannequin Challenge az egyik legújabb internetes kihíváshullám, melynek lényege, hogy a felvétel minden szereplője mozdulatlan marad, mintha csak szobrokat látnánk, melyek közt végigjár a kamera.)

SOCIAL MEDIA