Szurkolás a szabadban

Hírek

A Columbia Sportswear és a Manchester United új, Outdoor ruházati kollekciót mutatott be.

Columbia Sportswear hivatalosan 2016. januárban lett a Manchester Unitedszabadidősport ruházati partnere. A rajongók számára a két cég közös márkázású szabadidő ruházati termékei mostantól elérhetőek a www.columbia.com weboldalon és a Manchester United boltokban.

A Columbia termékvonalát képviselő Manchester United felsőruházatokat úgy tervezeték meg, hogy azokat viselője egy meccs alkalmával a stadionon belül, de akár hétvégi túrák, kalandok során, vagy egyszerűen csak a városi forgatagban is hordani tudja. A kollekció a Columbiára jellemező, egyedi technikai megoldásokat is felvonultatja. A tizenhét különböző és változatos dzsekit és kabátot mostantól nők, férfiak és gyermekek egyaránt viselhetik, rajta a két ikonikus márka logójával.

„A Manchester United és a Columbia elkötelezettsége az innováció és a teljesítmény iránt hosszú évtizedekre tekint vissza. Ezt szem előtt tartva terveztük meg a legújabb kollekciónkat is, így a világ legeltökéltebb rajongói az időjárástól függetlenül, a szabadban is támogathatják kedvenc csapatukat”- nyilatkozta Joe Boyle, a Columbia Merchandising & Design alelnöke.

SOCIAL MEDIA