Sztaniszláv Andrást választották a CIPR International alelnökének

Karrier

A stratégiai kommunikációs tanácsadó 2016. október eleje óta a Chartered Institute of Public Relations (UK) nemzetközi tagozatának második embere.

Sztaniszláv András 2015 óta a Magyar PR Szövetség nagykövete, aki az elmúlt két évben sikeresen építette a szövetség nemzetközi kapcsolatait. Több mint két éve lépett be a CIPR-ba, először nemzetközi, majd teljes jogú tagként. Az elnökségbe másfél éve választották, ahol ő lett a rendezvények felelőse. Tevékenysége során a nemzetközi kommunikációra, interkulturális kihívásokra, globális etikai problémákra és az egyes piacokon található sajátosságok bemutatására törekszik.

A Chartered Institute of Public Relations az Egyesült Királyság meghatározó pr-szervezete, több mint 10.000 taggal. A nemzetközi tagozat közel 1000 PR szakembert képvisel, akiknek körülbelül fele az Egyesült Királyságon kívül él és dolgozik. A Magyar PR Szövetség 2015 szeptemberében kötött stratégiai együttműködési megállapodást a CIPR-ral, így az MPRSZ nagyobb rendezvényeit is elismerik az akkreditációs folyamatban.

„A megválasztás egyrészt elismerése az eddigi másfél év munkájának – és egyben lehetőség és felelősség is a további fejlődésre. A CIPR tagjai számára is fontos jelzés, hogy a tagozat alelnöke most először nem angol szakember, az elnökségben is nyolc különböző országban dolgozó szakember ül. Bízom benne, hogy a nemzetközi szervezetek működésében szerzett tapasztalatomat a magyar szövetség számára is kamatoztatni tudom” – mondta el Sztaniszláv András.

„Fontos számunkra, hogy az MPRSZ nemzetközi kapcsolatait újjáépítsük, ennek lépése a CIPR együttműködés és az is, hogy a Szövetség belépett az ICCO-ba. Sztaniszláv András elkötelezett munkája nélkül az eddigi lépések nem valósultak volna meg. Bízom benne, hogy a jövőben is erősíteni tudjuk nemzetközi szerepvállalásunk, András kinevezése ezért is örvendetes. Szeretettel gratulálunk hozzá” – mondta el Lakatos Zsófia, az MPRSZ elnöke.

SOCIAL MEDIA