Személyi változások a Goodyear Dunlop Tires marketingrészlegén

Karrier

A régióért felelős Goodyear Dunlop Tires Czech vállalatnál idén egy sor változásra kerül sor a marketing- és az értékesítési osztály vezető beosztásaiban.

A változások már májusban megkezdődtek, amikor Boris Tománek (a leadképen) visszatért a személygépkocsi- és tehergépkocsi-abroncsok üzletágának csehországi, szlovákiai és magyarországi marketingtevékenységért felelős menedzseri pozícióba. Új beosztásában felelős a konszern márkáit érintő valamennyi marketingtevékenységért a régióban. Az elmúlt négy évben az ő gondjaira bízták a PR tevékenység és az interaktív média tervezését és koordinációját Közép- és Délkelet-Európa 14 országában, ezt megelőzően pedig két és fél évig Csehország, Szlovákia és Magyarország PR & marketing manageri pozíciójában dolgozott.

Baranová Zuzana október 1-től átveszi a magyarországi Consumer Marketing Coordinator feladatait. E pozícióban a személygépkocsi-abroncsok területén végzett marketing tevékenységért lesz felelős a magyar piacon, valamint támogatja a Szlovákiát érintő regionális projekteket is. Közvetlen felelősséggel Boris Tománeknek tartozik. Zsuzsanna 2013 óta dolgozik a vállalatnál. Egyedül ő látja el beosztását Budapestről. A csapat többi tagja Prágában fog dolgozni, a Csehországot, Szlovákiát és Magyarországot magába foglaló régió központjában.

A tehergépkocsi-abroncsok területén újonnan létrehozott regionális Marketing Coordinator pozíciót október 1-től Katarína Ardová tölti be, aki csak néhány hete tért vissza a szülési szabadságról. Beosztásában a tehergépjármű-abroncsok területén végzett marketingtevékenységért lesz felelős, mindhárom közép-európai piacon. Új munkaterületén a Goodyear Dunlop Tires vállalatnál 2007 óta szerzett tapasztalatait hasznosítja; ekkor csatlakozott a céghez. A marketing területen 2010 óta dolgozik.A cseh és a szlovák piacon a személygépkocsi-abroncsok területén már augusztus 15-től hasonló pozíciót – Marketing Coordinator CZ/SK – tölt be Vojtěch Gurin, aki korábban a vállalat ügyfélszolgálati részlegén dolgozott. Ő 2015 óta dolgozik a vállalatnál. A Goodyear Dunlop Tires Czech vezetősége szerint kinevezése elkötelezettségének és ebben a szerepben megnyilvánuló képességeinek az elismerése.

SOCIAL MEDIA