Elismerték a Skoopy Kft.-t Európa legnagyobb üzleti versenyében

Márkák

A European Business Awards a Skoopy Kft.-t választotta hazánk nemzeti győztesének 2016/17. évi kiírásában.

Az Európa legnagyobb üzleti versenyeként is számon tartott megmérettetés azért jött létre, hogy az európai üzleti közösség legkiforrottabb üzleti megoldásainak népszerűsítését célozza.
Az immáron 10. alkalommal megrendezett és Európa-szerte üzleti döntéshozók, akadémikusok és politikusok által támogatott díjra idén 34 ország 33.000 vállalata adta be jelentkezését.

A 2007 óta megrendezésre kerülő European Business Awards díjátadón eddig olyan magyar cégeknek sikerült elnyerniük a Nemzet Bajnoka címet, mint a Szállás.hu Kft., a Henkel Magyarország Kft., a Provident Hungary, az OTP Bank, az NNG, és ezen táborhoz csatlakozott most a Skoopy Kft. is.

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy mi képviselhetjük Magyaroszágot a European Business Awards-on és, hogy Európa legdinamikusabb, leginnovatívabb cégei közt jegyeznek bennünket” – mondta Donáth Fruzsina, a Bónusz Brigádot is üzemeltető Skoopy Kft. operatív ügyvezetője.

A következő körben a nemzeti bajnokoknak egy prezentációval kell előállniuk, melyben szót kell ejteniük egyedülálló életútjukról és bemutatniuk üzleti sikerük titkát. A díjátadó független zsűritagjai ‘Ruban d’Honneur’ kitüntetéssel jutalmazzák a legjobbnak ítélt művek készítőit. Ezen kiválasztott cégek jutnak majd be a 2017-es gála döntőbe.

A 2015/16-os kiírásban minden egyes EU tag részt vett, kiegészülve Törökországgal, Norvégiával, Svájccal, Szerbiával és Macedóniával. A résztvevők összbevétele meghaladta az 1,2 ezer milliárd eurót, valamint együttesen több mint 2,5 millió főt foglalkoztatnak.
A Skoopy Kft. a Bónusz Brigád révén bekerült a TOP 10 hazai e-kereskedelmi vállalat közé a GKI Digital 2015-ös kimutatásában – a listán egyedüliként magyar tulajdonban, termékek mellett szolgáltatást is értékesítve a 9. helyen.

A Bónusz Brigád mellett jelenleg több projekten is dolgozik a cégcsoport, melyek közül a Goood nevű közösségi ajándékozó weboldalt érdemes kiemelni. Emellett egy másik kezdeményezést még 2016 végéig elindítanak.

Donáth Fruzsinával készült korábbi interjúnk itt olvasható.

SOCIAL MEDIA