Ismét keresik a példaértékű munkáltatói márkákat

Piac

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) Employer Branding Tagozata második alkalommal hirdeti meg az Employer Branding Awardot.

Az Employer Branding Award 2016 azon HR és kommunikációs szakemberek, osztályok együttműködését hivatott elismerni és bemutatni a szakmai közönségnek, melyek a legkiválóbb munkáltatói márkastratégiákat dolgozták ki és hajtották végre, mind a szervezeteken belül, mind a munkaerőpiacon. A díj segít összegyűjteni és közzétenni a legjobb gyakorlatokat annak érdekében, hogy munkahelyeink minél örömtelibbek, egészségesebbek, igényesebbek és jövedelemtermelőbbek legyenek.

„Meggyőződésem szerint az úttörőké a főszerep általában az élet minden területén, így van ez az Employer Branding esetében is. Egyre több vállalat ismeri fel a munkáltatói márkaépítés megkülönböztető és kiemelt jelentőségét a jelentős utánpótláshiánnyal küszködő hazai munkaerőpiacon. A kialakult helyzet megváltoztatott személyzeti politikát, a klasszikustól eltérő HR kommunikációs megoldásokat és stratégiát követel meg. A pályázattal azt szeretnénk elérni, hogy mutatkozzanak be a legjobbak közép- és nagyvállalati kategóriában, így állítva mércét versenytársaiknak, valamint a magyar munkáltatók többségének” – mondta Kádár Balázs, az MPRSZ Employer Branding Tagozatának vezetője.

A pályázatokat 2016. december 30-ig várja a Magyar PR Szövetség. Az ország neves HR és kommunikációs szakembereiből álló, független szakmai zsűri az értékelést 2017. január végéig végzi el. Az eredményhirdetés és ünnepélyes díjátadó 2017 tavaszán várható.

Frissítés:

Több vállalat jelezte, hogy karácsony közeledtével nagyon sok a teendőjük és ezáltal kevesebb idejük jut a megfelelő kidolgozásra. Ezért az Employer Branding Tagozat vezetése a zsűrivel egyetemben úgy döntött, hogy a pályázat beadási határidejét 2017. január 16., hétfő, 11.00-ra módosítja.

Médiatámogatók: HR Portál és az Az Év Irodája Díj – iroda.hu. Szakmai támogatók: HVG HR Center és az OHE (Országos Humánmenedzsment Egyesület). A pályázattal kapcsolatos további információt az MPRSZ titkársága nyújt. A pályázatokat a titkarsag@mprsz.hu e-mail címre várják.

A pályázati kiírás mellékelten letölthető.

MPRSZ Employer Branding Award 2016 – pályázati kiírás

SOCIAL MEDIA