Megújul az Auchan kártyaprogramja

Márkák

2016. szeptember 15-től az új Auchan kártya integrálja a Bizalomkártya és az Auchan kártya összes előnyét és funkcióját, így pontgyűjtésre és fizetésre is használható lesz.

Az Oney és az Auchan Magyarország közösen megalkotott kártyája integrálja a Bizalomkártya és az Auchan kártya összes előnyét és funkcióját, illetve nap mint nap különféle kedvezményeket nyújt a hűséges vásárlóknak az Auchan áruházakban és benzinkutakon, valamint az áruházakon kívül is.

A kártya használói a kedvezményeken túl olyan előnyöket is élvezhetnek, mint például a háromszoros Bizalompont-jóváírás az Auchan áruházakban és a benzinkutakon történő vásárlások után, 5 százalék azonnali kedvezmény az Auchan sajátmárkás, madaras logóval ellátott termékeire, 3 havi kamatmentes részletfizetés, illetve 1.000 forintonként 10 Bizalompont jóváírás az Auchanon kívüli vásárlások során.

Az előnyök az összes Auchan kártya birtokos vásárló részére elérhetőek, ha csatlakoznak az új programhoz: a meglévő ügyfelek szeptember 15. és november 30. között regisztrálhatnak online (www.auchankartya.huwww.oney.hu/auchankartyacsatlakozas) vagy személyesen az Auchan áruházak Pénzügyi Sarkaiban. A meglévő Auchan kártya tulajdonosok részére a csatlakozás ingyenes, és nem jár kártyacserével.

SOCIAL MEDIA