Több mint száz üzlet a SPAR franchise-ban

Márkák

A magánkereskedői hálózat forgalma éves szinten meghaladja a 30 milliárd forintot.

2012 szeptemberében Móron nyílt meg az első SPAR partner üzlet, ma pedig a SPAR 81 magánkereskedővel áll szerződésben országszerte, összesen 107 üzlet működik a partnerségi programban. A folyamatosan bővülő franchise már több mint 1300 embernek ad munkát, a boltok forgalma éves szinten meghaladja a 30 milliárd forintot. A franchise üzletek 52 százaléka a fővárosban található.

A franchise program keretében a kiskereskedők a széles áruválaszték, a heti hatszori áruszállítást, valamint a kiterjedt marketingtámogatás és promóciók mellett a korszerű informatikai rendszert, valamint a SuperShop hűségprogramot is használhatják.

A századik üzlet 2016. szeptember 7-én a zuglói Ungvár utcában nyílt és családi tulajdonban működik: Bruzsa Gábor és Bruzsáné Révész Tímea a jövőbeni fejlődési lehetőségeiket mérlegelve döntöttek úgy, hogy csatlakoznak a SPAR márkához. A mostani mellé egy másik fővárosi boltjukat is bevonják a SPAR franchise hálózatba 2017 első negyedévében.

„Az 500 négyzetméteres Ungvár utcai bolt a nyitásra kívül-belül megújult. Új utcai portált, aljzatburkolatot, gépészetet kapott, valamint korszerű hűtő és kiszolgáló berendezéseket szereltek be, az eladóteret megnövelték. A mintegy 90 millió forintos beruházás a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram segítségével, a Raiffeisen Bankközreműködésével valósult meg. Az üzletnyitás 4-8 munkahelyet teremthet forgalomtól függően” – mondta Erwin Schmuck, a SPAR Magyarország ügyvezető igazgatója.

Az üzletben a SPAR országszerte megszokott áruválasztéka kapott helyet a polcokon. Összesen mintegy 4 ezer féle termék érhető el, köztük a SPAR sajátmárkás kínálatának jelentős része.

SOCIAL MEDIA