Új marketingigazgató a Heinekennél

Karrier

2016 júliusától Zab Gábor látja el a Heineken Hungária Zrt. marketingigazgatói feladatait. Elődje, Jan Willem van Wensem júniusban távozott a vállalattól, hogy hazájában folytassa karrierjét.

Zab Gábor nem először dolgozik a söriparban: 1997-ben a külföldi prémium sörök márkamenedzsereként dolgozott a SABMiller Dreher Sörgyárnál. Később 2000 és 2005 között a Pepsi magyarországi vállalatánál márkamenedzserként, majd nemzetközi márkamenedzserként folytatta karrierjét a Pepsi közép-kelet európai régiójában. A szakember 2005-ben került a Red Bull Magyarországhoz, ahol marketingmenedzserként segített felépíteni a márka pionír marketingjét. 2010-ben a vállalat ügyvezető igazgatójának nevezték ki, ebben a pozícióban csapatával sikerült nyereségessé tenniük a vállalatot.

2013-ban a Monster Energy csapatához csatlakozott regionális igazgatóként, itt 10 ország piacáért felelt. A Heineken Hungária színeiben Zab Gábor feladatai közé tartozik majd a márkaportfólió további fejlesztése; a vállalat kulcsmárkáinak építése és a Heineken Hungária piaci pozícióinak erősítése.

SOCIAL MEDIA