Kibővül a DreherFeszt

Márkák

Idén kétnapos, kibővült program, megnövekedett terület, háromszor több sörcsap és csapos várja a vendégeket.

„Tavaly hatalmas volt az érdeklődés, majdnem megduplázódott a DreherFesztre kilátogatók száma! A közönség bizalmát pedig csakis úgy tudjuk megtartani, ha idén megújulva, kibővülve, és még nagyobb készültséggel várjuk a sör és a zene szerelmeseit. Szeretnénk, ha minél többen felfedeznék maguknak Magyarország egyetlen sörgyárfesztiválját!” – mondta Szabó Enikő, a DreherFeszt főszervezője.

Ezért 2016-ban már két napon keresztül – augusztus 26-27-én – lehet búcsúztatni a nyári szezont a DreherFeszten. Ráadásul az „underground” sörfesztivál idén még nagyobb területet hódított meg magának a kőbányai Dreher Sörgyárból, melyet egyszer egy évben, kizárólag ennek az eseménynek a kedvéért nyitnak meg a nagyközönség előtt. A patinás helyszínen így már két színpadon zajlanak majd a koncertek és DJ-partik. A lineup-ban idén többek között ott van a Péterfy Bori & Love Band, a Vad FruttikŽagar, az Ivan & The Parazol, a Margaret Island, az Akkezdet Phiai és a The Biebers is. Fellép a SuperStereois, melynek KRSA-val közös Fedezd fel! című nyári slágerét a DreherFeszt hivatalos dalának választották.

Idén is lesznek sörkülönlegességek, melyekkel kifejezetten erre a fesztiválra készülnek a sörgyár sörfőző mesterei. Az új specialitások tesztelése már folyik, a következő hetekben arra is fény derül, hogy végül melyekre esik a szakemberek választása. Az azonban már biztos, hogy a 2016-os innovációkban is kiemelkedő szerep jut az elmúlt évek sikertechnológiájának, a hidegkomlózásnak, valamint idén ugyancsak előtérbe kerül a legfrissebb, még pasztörizálatlan Dreher Tanksör, olyannyira, hogy külön helyszínt is kap.

SOCIAL MEDIA