Együttműködik Hosszú Katinka és az Univer

Márkák

Hosszú Katinka, világ- és Európa-bajnok, világcsúcstartó úszó és Molitórisz Károly, az Univer Product Zrt. vezérigazgatója szoros együttműködésen alapuló megállapodást írtak alá. Ennek célja az úszás, valamint a helyes táplálkozáson és mozgáson alapuló életforma széleskörű, személyes példamutatáson alapuló népszerűsítése.

Az Univer Product Zrt. régóta vállal elkötelezettséget a mozgáson alapuló életmód és a vizes sportok mellett. Magyarország egyik meghatározó élelmiszeripari vállalataként támogatja a hazánknak oly sok dicsőséget szerző vízilabdasportot, hiszen 2013-tól a Magyar Vízilabda Szövetség szponzora, a most aláírt együttműködési szerződésével pedig Hosszú Katinka támogatója is lett.

„A sport támogatása igazi Univer hagyomány, melyben a magyarság, a kitartás és küzdő szellem, az egészséges életmód, valamint a vízi sportok szeretete kiemelt értéknek számítanak. Ezen értékek mentén természetes módon találkoztak Hosszú Katinka és vállalatunk útjai. Kapcsolatunk idén februárban, a második alkalommal megrendezett „Univer24 – Az úszás ünnepe” rendezvényen kezdődött, amelynek hatalmas sikerében Hosszú Katinka személyes példamutatáson alapuló részvétele is fontos szerepet játszott”- mondta el Molitórisz Károly.

„Büszke vagyok arra, hogy újra és újra olyan partnerekkel dolgozhatok együtt, akik azonos értékrenddel rendelkeznek és a jövőképük is hasonló az enyémhez. A sportpályafutásom lehetőséget ad arra, hogy másokat inspiráljak és jó példát mutassak. Az Univert egy olyan partnernek ismertem meg, aki ezen törekvéseimet teljes mellszélességgel támogatja, és bízom benne, hogy a jövőben is számos alkalommal népszerűsítjük majd együtt a helyes táplálkozást és a testmozgást” – tette hozzá Hosszú Katinka.

Az Univer Product Zrt. komoly várakozással tekint az együttműködésre. „A mai napon Hosszú Katinkával aláírt együttműködési megállapodás alapgondolata a személyes példamutatás. Mindez annak érdekében, hogy minél több magyart – fiatalt és felnőttet egyaránt – az úszás felé tereljünk, egyben népszerűsítsük az élethosszon át tartó helyes táplálkozáson és mozgáson alapuló életformát. Az együttműködés keretében Katinka az Univer által szervezett úszó, tömegsport és gasztronómiai rendezvények díszvendége és egyben aktív részese lesz” – mutatta be röviden az együttműködést Molitórisz Károly, majd hozzátette: „Hosszú Katinka nevét és sikereit vállalati értékeinkhez, nem pedig konkrét márkához fogjuk kapcsolni. Egyelőre azonban az a dolgunk, hogy tiszta szívből kívánjunk Katinkának sok sikert a hamarosan kezdődő Olimpiai Játékokra.”

SOCIAL MEDIA