Tovább növekedett a Bónusz Brigád

Márkák

A Bónusz Brigádot üzemeltető Skoopy Kft. a tavalyi pénzügyi évet 36%-os forgalom-, és 32%-os bevételnövekedéssel zárta.

A cég teljes éves forgalma közel négymilliárd forint lett, mely a szolgáltatás, utazás és termékértékesítés üzletágakból áll össze. A Bónusz Brigád ezzel felkerült a GKI Digital2015-ös webshop-toplistájára is, a 10 legnagyobb e-kereskedő közé, miközben működése tartósan nyereséges.

„A közel száz fős cégben a siker titka a profi és családias csapat, a folyamatos megújulás a management, valamint a webes megoldások területén és a sziklaszilárd márkaérték. A Bónusz Brigád elismertsége töretlen, ezért végtelenül örülünk és büszkék vagyunk, hogy vásárlóink szavazatai által átvehettük az Év Internetes Kereskedője 2016 II. helyezettnek járó díját nagyvállalati kategóriában” – kommentálta Donáth Fruzsina, a Kft operatív ügyvezetője (a képen).

A cég a kezdetektől nagy figyelmet fordított a fizetési megoldások széles kínálatára, már régóta lehetséges az ún. egykattintásos bankkártyás fizetés, illetve futáros szállítás esetén is opció a készpénz mellett a bankkártya használata. A Bónusz Brigád hűséges vásárlói pedig egyre több extra tartalomhoz és többlet kedvezményhez juthatnak.

Skoopy Kft. emellett 2015-ben útnak indította közösségi pénzgyűjtő oldalát, a www.goood.hu-t, amely kisebb közösségek, családok, társaságok, baráti körök, ismerősök közös pénzgyűjtését teszi lehetővé, például esküvői, születésnapi vagy búcsúajándékokra.

 

SOCIAL MEDIA