MAF Társadalmi Befektetések Díj – ötödször

Inspiráció

Az idén is elindult a Magyar Adományozói Fórum hazai cégek támogatói kezdeményezései számára kiírt szakmai pályázata, a MAF Társadalmi Befektetések Díj. A megmérettetésre a cégek július 15-éig jelentkezhetnek.

Júniusban újra meghirdeti a Magyar Adományozói Fórum az 5 éves múltra visszatekintő, hazai vállalatok számára kiírt MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázatát. A 2006-ban alapított és 2011-ben megújított MAF Társadalmi Befektetési Díj az egyik legszélesebb körben ismert és elismert szakmai pályázat, amely a hazai vállalatok társadalmi befektetési programjait olyan minőségi szempontok alapján értékeli, mint a partnerség, a hatás és az innováció.

A MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázati program célja, hogy ösztönözze a hazai vállalati szektor önként vállalt kezdeményezéseit a hazai társadalom, közösségek életének javítása, fejlesztése céljából, és hogy elismertebbé tegye azokat a stratégiai megoldásokat, amelyek hozzájárulnak a szektorok hatékonyabb és eredményesebb távú együttműködéséhez.

„A vállalatok hosszú távú sikerességének, fenntarthatóságának egyik kulcsa társadalmi beágyazottságuk megteremtése, azaz részvételük a helyi közösségek és a hátrányos helyzetű csoportok mindennapi problémáinak megoldásában, a társadalmi kohézió, szolidaritás erősítésében. Ebben kiemelkedő szerepet játszanak azok a „társadalmi profit” elérését célzó vállalati társadalmi befektetési programok, amelyek során a vállalatok saját szakmai kompetenciáikat, tudásukat, erőforrásaikat és kapcsolatrendszerüket tudatosan mozgósítják a közösség érdekében, együttműködésben állami és civil partnereikkel”- mondta el Dr. Molnár Klára, a Magyar Adományozói Fórum igazgatója.

A MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatának eredményeit 2016 októberében hirdeti ki konferenciáján az alábbi kategóriákban:

  • MAF Leginnovatívabb Támogatói Program Kategória
  • MAF Legsikeresebb Partneri Együttműködések Kategória
  • MAF Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program Kategória
  • MAF Az Év Legkiemelkedőbb Támogatói Programja Kategória

A Magyar Adományozói Fórum által felkért bíráló bizottság tagjai:

  • Erős Antónia – az RTL Híradó műsorvezetője, az Egy Csepp Figyelem Alapítványalapítója
  • Hargitai Lilla – a Médiaunió Alapítvány ügyvezető igazgatója
  • Jakab Áron – a FRUIT OF CARE Nonprofit Kft. alapító ügyvezetője
  • Szabó Eszter – a HBLF elnöki tanácsadója
  • Szűts Ildikó – az Országos Humánmenedzsment Egyesület elnöke

A MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázata iránt érdeklődő szakemberek és az elismerésért indulni szándékozó vállalatok és partnereik a MAF honlapjáról letölthetik a korábbi években díjazott pályázatok esettanulmány gyűjteményeit.

A részletes pályázati kiírás és űrlap a MAF weboldalán érhető el.

(A képen a tavalyi győztesek láthatóak.)