Lavazza – Alitalia együttműködés

Márkák

A hároméves együttműködési megállapodás eredményeként az olasz légitársaság 147 járatán hamarosan élvezhetik az utasok a Lavazza exkluzív kávékínálatát.

A 100% Arabica kávéból kifejezetten az Alitaliának készült instant kávé a légitársaság turista és business osztályain utazók számára is elérhető. A hosszú távú járatok business osztályain a koffeinmentes és instant kávék mellett három különböző eszpresszó fajtából is választhatnak majd az utasok. Az iTierra! egy az Esőerdő Szövetség által hitelesített ültetvényről származó intenzív, enyhén csokoládés ízvilágú, a Gran Riserva egy gazdag, testes aromájú, édes, pazar ízvilágú kávé, míg a Gran Crema egy harmonikus, klasszikus olasz eszpresszó. Az Alitalia-Lavazza együttműködés jól mutatja a két cég elkötelezettségét a kiváló olasz minőség népszerűsítésében a világ minden táján.

A különböző eredetű és fajtájú kávék összekeverése a vállalat alapítójának, Luigi Lavazzának az ötlete volt, aki ezt 120 éve kezdte torinói üzletében és a mai napig ez a Lavazzamegkülönböztető jegye.

SOCIAL MEDIA