Haladó szinten folytatódik az E-mail Marketing Akadémia

Inspiráció

A DIMSZ E-mail marketing tagozata és az IAB Hungary a tavalyi alapképzést követően idén egy haladó e-mail marketing tematikát dolgozott ki.

A 2014-es jelentős, 51%-os növekedést követően 2015-ben az e-mail marketing szegmens újabb 8%-kal, 1341 millió forintra bővült az IAB Hungary adatai alapján.

2015 májusában a DIMSZ E-mail marketing tagozata benchmarkot adott ki; a felmérés saját, illetve bérelt adatbázisok esetét szektoronként külön-külön vizsgálta a megnyitási, kézbesítési, átkattintási és leiratkozási arányszámokat. Saját lista esetében a kézbesítési arány átlaga 97,58% volt. A legmagasabb kézbesítési arányt az egészségügyi szektorban mérték, mely 99,13% volt. A legmagasabb megnyitási arányt is az egészségügyi szektorban mértük, ez 64,66% volt. A saját listás kiküldések leiratkozási arányának átlaga pedig 0,1% volt.

A fenti számok mögötti munkafolyamatok részleteiről, változásairól, piaci és jogi szabályozási környezetéről is többet tudhatnak meg azok a szakértők, akik jelentkeznek aDirekt és Interaktív Marketing Szövetség E-mail marketing tagozata és az Interactive Advertising Bureau Hungary által szervezett, átfogó e-mail marketing képzést nyújtó egynapos akadémiájára. A résztvevők elismert és tapasztalt szakemberektől sajátíthatják el az e-mail marketing emelt szintű fortélyait; mind ügynökségi, mind megrendelői oldalról bemutatják a konverziónövelés lehetőségeit, az e-mail marketing jogi hátterét, illetve megmutatják, hogy a szegmensképzésnek és stratégiai tervezésnek milyen fontos szerepe van egy kampány kialakítása és elemzése során. A képzés elsősorban olyan szakembereknek szól, akik jártasak az e-mail marketing területén, és tudásukat szeretnék elmélyíteni.

Az akadémia programja:

  • Hogyan növeljünk konverziót?
  • A tenderezés alapjai és rejtett buktatói
  • Szegmensképzés és stratégia
  • Reaktiváló rendszerek technológiai megvalósítása
  • Viselkedés alapú tartalmak, “customer journey”
  • Technikai háttér (változók, tartalom, perszonalizáció)
  • A lead gondozása az inbound marketingben
  • Az e-dm jövője
  • Jogi keretek

Az egész napos képzés egy workshoppal zárul, melynek keretein belül a résztvevők a megszerzett tudást kipróbálhatják a gyakorlatban is.

Az akadémia előadói:

Bánki Márton (Proaktív Tanácsadás), Dely Gábor (d-code), Egri Viktor (Protopmail), Fialka Krisztina (ReachMedia), Dr. Freidler Gábor (DIMSZ Adatvédelmi és adatbiztonsági tagozata), Hegyesi Csaba (Visionline), Hiba Dóra (Crane), Illyés Márton (Open, Click and Convert), Kurucz Gábor (GroupM), Nagy Eszter (Avon)

További információ és jelentkezés: www.dimsz.hu/emailmarketingakademia

Early Bird regisztrációval 2016. május 19-ig 20% kedvezménnyel jelentkezhetnek az érdeklődők.

SOCIAL MEDIA