Indul a COOP szurkolói mozgalma

Márkák

A vásárlók személyes, buzdító üzeneteit tartalmazó szalagokkal, valamint a kisorsolt szurkolókat mintázó kabalababákkal is támogatja a COOP az olimpiára készülő magyar sportolókat.

COOP az atlantai játékokkal indult együttműködés folytatásaként továbbra is támogatni kívánja a Magyar Olimpiai Bizottság munkáját, a sportolókat és az olimpiai mozgalmat – jelentette be a CO-OP Hungary Zrt. Igazgatóságának elnöke. Csepeli Lajos hozzátette: a kereskedelmi lánc a riói olimpia után ezért újabb négyéves támogatási szerződést ír alá a Magyar Olimpiai Bizottsággal. A kereskedelmi csoport motivációja egyértelmű: „száz százalékig magyar tulajdonban lévő cégként mindig is a hazai sikerekért dolgoztunk” – világított rá Csepeli Lajos.

A COOP immár negyedik alkalommal indítja útjára olimpiai szurkolói mozgalmát, idén „Küldjünk egy nagy hajrát Rióba” címmel. Ennek keretében az ország 1700 településén, közel 2700 COOP üzletben helyeznek ki „Hajrá-szalagokat”, amelyekre a vásárlók személyes, buzdító üzeneteket írhatnak – mondta el az eseményen Tóth Géza. A CO-OP Hungary Zrt. vezérigazgatója hozzátette: a szurkolók szeretetének üzeneteit tartalmazó, összesen több kilométernyi szalagot az olimpiai csapat búcsúztatásán adják át a sportolóknak.

„Nem csupán arról van szó, hogy a szurkolói üzeneteket visszük el a sportolókhoz. A sportolókat is elvisszük a vásárlókhoz” – utalt a vezérigazgató az olimpiai mozgalmat népszerűsítő COOP-programokra, amelyek az egyes üzleteknél valósulnak meg, és változatos programokkal társulnak.

A COOP szurkolói mozgalma mellett zajló „Kabalacsapat” kampány arcai az immár hatodik olimpiájára készülő Kammerer Zoltán, valamint Jakabos Zsuzsanna lesznek. A sportolók a kampány keretében magukkal vihetik a COOP kabalacsapatot is, amelyeket olyan valódi, hús-vér szurkolókról mintáznak, akik az üzletlánc weboldalán regisztrálnak, és akiket sorsoláson kiválasztanak. A babák az összes magyar szurkoló támogatását képviselik, és ezzel adnak majd erőt a sportolóknak Rióban, a versenyek idején.

(A képen Dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, Csepeli Lajos, Borkai Zsolt MOB elnök és Tóth Géza)

SOCIAL MEDIA