Megérkezett a SPAR Veggie by NENI

Márkák

A vegetáriánusokat, az egészséges életmód híveit és a keleti konyha kedvelőit egyaránt megszóltja az Ausztriában már népszerű márka.

Baba ganush, falafel, hummusz és labane – ismerős nevek azoknak, akik kedvelik a könnyű, változatos közel-keleti ételeket. Ezek a finomságok most könnyebben elérhetővé váltak a magyar fogyasztók számára, hiszen a választékát folyamatosan fejlesztő SPAR a korszerű, koleszterinszegény táplálkozási trend követőire is gondol: megkezdődött a közel-keleti konyha legjobb ételeinek forgalmazása a Veggie by NENI márkanév alatt.

„A Veggie by NENI termékcsalád a SPAR sajátmárkás termékei között komoly sikereket aratott az osztrák anyavállalatnál, ezért üzletláncunk úttörő szerepet vállalt ezen egészséges ételek forgalmazása terén”- mondta el Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

Az induláskor nyolc Veggie by NENI ételkülönlegességet felsorakoztató kínálatot Haya Molcho, a NENI családi vállalkozás megalapítója mutatta be Budapesten. A négy gyermekes, Izraelben született családanya a SPAR-ral együttműködve – a hagyományos keleti ételeket különleges ízekkel feldobva – mindig új és izgalmas termékekkel rukkol elő.

Hazánkban is egyre nagyobb az igény a tisztán növényi alapú ételek iránt, miután egyre többen választják a vegetáriánus életmódot, bár azon is érdemes elgondolkodni, vajon miért éppen ezek az ételek terjedtek el a forró, száraz kelet-mediterrán régióban. Így nem csak a vegetáriánusoknak, hanem mindazoknak is ajánlható a könnyen emészthető ételsor, akik ülőmunkát végeznek, ezért szervezetüknek nincs szüksége szélsőségesen magas szintű kalóriabevitelre, viszont szeretik kipróbálni az új ízeket. A Veggie by NENI ugyanakkor azoknak is segítséget jelenthet, akik egészségügyi okból diétára kényszerülnek.

A Veggie by NENI termékcsalád tagjai:

  • Labane – Chiamagos joghurtszósz 125g
  • Hummus Natur – Csicseriborsókrém 125g
  • Hummus Curry-Mango – Currys-mangós csicseriborsókrém 125g
  • Aufsrtrich Tomaten-Basalikum – Paradicsomos-bazsalikomos krémsajt-készítmény 125g
  • Muhammara – Diós paprikamártás 125g
  • Baba ganusch – Szezámmagos padlizsánkrém 125g
  • Aufstrich Tofu-Curry – Tofus-currys krémsajt-készítmény 125g
  • Falafel – Készresütött csicseriborsóból készült golyócskák 125g

A termékcsalád tagjai 2016. március végétől elérhetőek minden INTERSPAR hipermarketben és 49 kijelölt SPAR szupermarketben.

(A nyitóképen Haya és Nuriel Molcho)

SOCIAL MEDIA