Elindult a Trenkwalder vezetőkiválasztási üzletága

Karrier

Az új terület vezetését Jacques de Jager látja el, aki jelentős tapasztalatokkal bír mindazon vezetői és specialista keresésekben, amelyeket klasszikus fejvadász megközelítéssel hajtanak végre.

Az új üzletág indulásával a Trenkwalder a gyártósortól az igazgatósági tárgyalóig képes (akár határokon is átívelő) toborzási szolgáltatást nyújtani.

Jacques de Jager (54) jelenlegi megbízatását megelőzően egy évtizeden keresztül dolgozott a SpenglerFox nemzetközi vezetőkiválasztó ügynökségnek, ahol részt vett előbb a szakmai és pénzügyi szolgáltatások, majd az EMEA vezetői megoldások üzletág felépítésében. Speciális területe a vezetőtestületek tagjainak kiválasztása, melyet többek között Kelet-Közép-Európában működő kockázati- és magántőke-befektető cégek, multinacionális bankok és Big Four tanácsadócégek számára végzett. Emellett sikeres projekteket hajtott végre mezőgazdasági, ipari és élettudományokhoz kapcsolódó technológiai szegmensekben is.

A szakember a vezetőkiválasztási tevékenységet megelőzően 26 évet töltött a bankszektorban, jórészt treasury, globális pénzpiacok és levelező banki területeken. Banki karrierjének későbbi szakaszában számos restrukturálási és átalakítási projektben vett részt Dél-Afrikában, Namíbiában, Szváziföldön, Mozambikban, Malawiban és Zambiában, a banki területről történő váltása előtt egy malawi befektetési bank vezérigazgatójaként tevékenykedett.

SOCIAL MEDIA