Magyar ügyvezető a DHL Express élén

Karrier

Március 1-től Bándli Zoltán veszi át a DHL Express Magyarország ügyvezetői feladatait. A vállalat korábbi vezetője, John Lucas a DHL Express dél-afrikai egységének ügyvezetőjeként folytatja karrierjét.

Bándli Zoltán közel húsz éve dolgozik a logisztikai és szállítmányozási iparágban, több mint 15 éve meghatározó vezetőként. Diplomáit villamosmérnökként szerezte, majd a Budapesti Gazdasági Főiskolán folytatott pénzügyi tanulmányokat. Több mint 10 éves operációs és kereskedelmi területen szerzett tapasztalattal 2009-ben csatlakozott a DHL Expresshez, mint a vállalat kereskedelmi és marketing osztályának igazgatója.

Pályafutása alatt széles körű ismeretekre tett szert az értékesítés és az üzletfejlesztés területén is, melynek köszönhetően vezetésével a DHL Express Magyarország a régió egyik legdinamikusabban növekvő vállalata lett a légi expressz szolgáltatások terén.

Bándli Zoltán szakmai pályafutását március 1-től a DHL Express Magyarország Kft. ügyvezető igazgatójaként folytatja, és célja a vállalat piaci pozíciójának további erősítése és a vállalat stratégiai céljainak a megvalósítása.

„Lelkesedéssel várom a kinevezésemmel járó új kihívásokat a DHL Express Magyarország élén. Célom, hogy a vállalat a jövőben is folytassa dinamikus fejlődését az ügyfélközpontúság és innováció jegyében. A vállalatnál eltöltött elmúlt hét év megerősített abban, hogy a fejlődéshez vezető út az ügyfelek valódi igényeinek szem előtt tartásán alapul” – mondta Bándli Zoltán.

Elődje, John Lucas 2010 októbere óta vezette a vállalatot, amely az elmúlt években kimagasló eredményt ért el, 2014-ben elnyerte a rangos „DHL év országa” díjat. John Lucas karrierjét a Dél-afrikai Köztársaságban, a DHL Express johannesburgi központjának ügyvezetőjeként folytatja.

SOCIAL MEDIA