Szentkirályi ásványvíz a Telekom Vivicittán

Márkák

Idén először várja ásványvíz a versenyzőket a Telekom Vivicittá Városvédő Futás frissítőállomásain, és promóciót is szerveznek az eseményre.

Telekom Vivicittá Városvédő Futást idén már 31. alkalommal rendezik meg. Az első, 1986-os versenyre 1726 férfi és 497 nő regisztrált, azóta ez a szám jelentősen megnövekedett, ahogy a választható távok is, sőt a rendezvény egyről kétnaposra bővült a nagy érdeklődésre való tekintettel. 2015-ben már több mint 26 ezren, azaz majdnem tizenkétszer annyian jelentkeztek a tavasz legnagyobb szabadidősport-rendezvényére, mint az első évben.

A 7 és 10 kilométeres, valamint a félmaratoni táv teljesítését ebben az évben a Szentkirályiásványvízzel segíti. A természetes ásványvíz a frissítőállomások mellett a befutócsomagban is megtalálható lesz mindkét eseménynap résztvevői számára.
„Fontosnak tartjuk, hogy minél többen éljenek egészséges életet, amelynek a sport elengedhetetlen része. Egy több tízezer futót megmozgató verseny tökéletes alkalom arra, hogy példát mutassunk, és maximálisan támogassuk a sportos életvitelt” – fejtette ki Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz Kft.-t és a Kékkúti Ásványvíz Zrt.-t is tulajdonló Central European Mineral Water Holding elnöke.

„Reméljük, hogy az idei versennyel egy sikeres és hosszú távú kapcsolat indul el” – emelte ki Kocsis Árpád, a verseny igazgatója.

A résztvevők felkészülést ebben az évben Korompay-Túróczi Réka hosszútávfutó, triatlonista, a Szentkirályi futónagykövete is segíti. A több félmaratoni és maratoni versenyt is a háta mögött tudó sportoló a Szentkirályi Fuss neki! nevű programjának keretében két szerencsés jelentkezőt készít fel az általuk választott távra, akik a Szentkirályi futócsapatának tagjaként a profi segítség mellett teljes futófelszerelést is kapnak.

SOCIAL MEDIA