MasterPass fizetési szolgáltatással bővült a Telenor Wallet

Márkák

A Telenor a világ első mobilszolgáltatója, amely MasterPass-képes mobiltárcát vezetett be.

Hasznos új funkcióval bővül a Telenor ingyenesen letölthető mobilfizetési alkalmazása, az Androidra és iOS-re elérhető Telenor Wallet. Az applikáció mostantól a MasterCarddigitális fizetési megoldását, a MasterPass-t is támogatja, amellyel a felhasználók gyorsan és egyszerűen vásárolhatnak, bárhol is legyenek.

A MasterPass fizetési megoldás lehetővé teszi, hogy a felhasználók a Telenor Walleten keresztül egyszerűen, gyorsan és biztonságosan bonyolítsák le interneten keresztül történő vásárlásaikat és fizetéseiket.

  • Az ingyenes Telenor Wallet alkalmazást nem csak telenorosok, hanem bármely mobilszolgáltató ügyfelei használhatják
  • A MasterPass fizetéshez bármelyik bank által kibocsátott MasterCard, VISA vagy AMEXbankkártyát regisztrálni lehet a Telenor Walletben
  • Ha a MasterPass-t használjuk, már nem szükséges részletes fizetési adatokat megadnunk minden egyes vásárlásnál, elegendő csupán a telefonszámunkat megadni a kereskedő oldalán.

A fizetési megoldást több mint 150 hazai internetes kereskedő támogatja, világszerte pedig 29 országban (köztük 15 európai államban), mintegy 250.000 webshopban használható. A Telenor Wallet fejlesztését és bekötését a MasterPass rendszerbe Európa vezető mobiltárca szolgáltatója, a Cellum végezte.

SOCIAL MEDIA